hirdetés

A szakma fotókiállítása hetedhét helyszínen

Egyszerre, egy időben az ország hét pontján nyílik e hét kedden.

hirdetés

Milyen volt az elmúlt év a turisztikai szektor számára? A hihetetlen nehézségek ellenére hősök születtek, és még mosolyogni is lehetett a pandémia alatti, embert próbáló időszakban. Mindez feketén-fehéren, sőt színesben is látható a LEGJOBBAK – Tourism is our passion című fotókiállításon, amely egyszerre nyílik meg az ország hét különböző pontján.

Az egyik díjnyertes pályamunka
Az egyik díjnyertes pályamunka

Június 29-én, 17 órakor a Gellért Fürdőben lesz a kiállítás hivatalos megnyitója, amelyen Velle-Varga Orsolya, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatóhelyettese, egyben a tárlat kurátora, valamint Borosné Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója nyitja meg a hetedhét határra szóló programot.

A többi hat helyszínen élőben kivetítik a budapesti megnyitót, így mindenütt lehet majd követni uptodate az ünnepi eseményt.

A Tourism is our Passion fotókiállítás helyszínei: 

Budapest: Gellért Fürdő

Visegrád: Thermal Hotel Visegrád****superior

Eger: Hotel Eger & Park

Debrecen: Hotel**** Lycium

Szeged: HUNGUEST Hotel Forrás

Pécs: Palatinus Grand Hotel

Sopron: Hotel Sopron

Találkozzunk az ország fenti pontjai bármelyikén, és ünnepeljük együtt a szakma fotókiállítását!

 

Háttérinfo a fotópályázatról:

Az ország első turizmus-vendéglátás témájú fotópályázatára 2021. február 10. – 2021. március 20. között lehetett pályázni négy kategóriában. Ezek a következők: 2020 emlékei; Turizmus hősei; Egy pillanatnyi mosoly; Vendégek nélkül (csend).

A közönség szavazatai alapján a három legnépszerűbb kép kapott nyereményt, a zsűritagok szavazatai alapján pedig minden kategóriában hirdettünk első-, második-, és harmadik helyezettet.

A zsűri tagjai: Baki Péter (Magyar Fotóművészek Szövetsége, elnök) Bakody Katalin (JAB Anstoetz Magyarország, igazgató) Pesti István (Platán étterem, konyhafőnök) Nánási Pál (fotóművész) Varró Zoltán (designer) Vágó Ágnes (turizmusonline.hu, főszerkesztő) Nagy-Szász István (CPI Hotels)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk