hirdetés

Alice saját csodakertjével várja nyáron a látogatókat

Hűsítő pezsgéssel és nagypolgári életérzéssel várja a nyári hónapokban vendégeit az Andrássy úti Alice Terrace.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az Andrássy úton végig haladva számtalan nagypolgári villa és lenyűgöző épület található. Köztük a Hősök terétől nem messze helyet foglaló Alice Hotel sem, amelynek épülete az 1870-es évek vége óta díszíti a fővárosi sugárutat. A hotel mára azonban nem csak egyike a főváros múltját idéző különleges épületeknek, hanem egyedülálló szolgáltatásaival és gasztronómiai kínálatával a vendégek kedvence is: a nemrégiben megnyitott Alice Terrace a hét minden napján várja látogatóit a hotel kertjében. 

 

Az Alice Terrace Budapest igazi aranykorába repíti vissza vendégeit, amikor a fővárosi polgárok előszeretettel találkoztak egy-egy délutáni fogadás keretein belül. Ezt az életérzést nem csak a hangulat, hanem a terasz új, a Veuve Clicquot-val kötött együttműködés is erősíti. 

A most megnyílt teraszon a vendégek a különleges kínálatból választhatnak, így a klasszikus ízek kedvelői, az egészséges harapnivalók rajongói, és az édesszájúak is megtalálják kedvenc összeállításukat. A finom falatok között különleges szendvicsek, ízletes sütemények és egyéb harapnivalók találhatóak. A tányérok mellett a poharak sem maradhatnak szárazon, ugyanis a kínálatban a neves márka pezsgői is helyet kapnak - több közülük, akár poharazott formában is.

 

Az étlapon emellett megtalálhatóak frissítő bowlok és saláták, finom hamburgerek és szendvicsek, illetve a csipegetni valók és a desszertek sem maradnak ki a kínálatból. Az itallapon kávék, üdítők, széles borkínálat és különleges koktélok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a kedvére való frissítőt.

Nem mellékesen a négylábú családtagokat sem kell otthon hagyni, hiszen a terasz kutyabarát is.

A Kallina Mór által tervezett, 1894-ben Weiss Manfréd báró és felesége Weiss Alice által megvásárolt villa a nagypolgári réteg egyik kedvelt találkozóhelyeként szolgált. A szálloda falait ma is körbelengi Budapest aranykora és az egykori tulajdonosok története, így a vendégek egy olyan kulturális időutazásra indulhatnak, amelynek során beleképzelhetik magukat az egykori főúri réteg mindennapjaiba. A 2020-ban megnyílt szálloda nevét is Alice-ről kapta, aki férjét mindenben támogatva, szeretetben nevelte gyermekeiket, és élete végéig ebben a villában lakott. 

(forrás: BDPST / Turizmus Online, gwc.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk