hirdetés

BBQ és Blues Night program a turai kastélyban

A BOTANIQ Turai Kastély különleges élménnyel készül a május 26-i estére.

hirdetés

Akkor ugyanis neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek, és hozzájuk a finom italok.

Május 26-án 17 órakor, a Gourmet Fesztivál előestéjén a BOTANIQ Turai Kastély egy különleges blues esttel várja a BBQ és a piknik szerelmeseit. Az esemény kihagyhatatlan program az igazi blues rajongóknak, ugyanis Ian Siegal a neves brit énekes-gitáros-dalszerző, visszavonulása előtti utolsó európai turnéja keretében ad kétórás all star koncertet a B.L.U.E.S zenekarral.

 

Ian Siegal zenekarával lép színpadra, így olyan további neves előadókat hallgathatunk ezen az estén, mint Big Pete (The Strikes; The Backbones; M.O.C.T.), Mischa den Haring (T-99), valamint Dusty and Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs; Dry Riverbed Trio).

A koncertet a helyszín varázsolja még különlegesebbé. A koncert közönségét Jantner Tibor, a ház sous-séfje a grill teraszon készült pulled pork szendvicsekkel, hamburgerekkel és más BBQ különlegességekkel várja. Míg az estét az Ardbeg whiskey italai teszik teljessé, ugyanis minden megváltott jegy mellé ajándék Ardbeg kóstoló jár, továbbá a tematikus bár mellett, whiskey kóstolásra is van lehetőség. 

(forrás: gwc.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk