hirdetés

Karriernapra hív a világhírű séf Budapesten

A világszerte ismert séf, Wolfgang Puck új csapattagokat keres a nemrég a Michelin Guide ajánlásai között debütált első európai Spago éttermébe, a The Duchess névre keresztelt titkos rooftop bárba és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret-be egy karriernap keretében szeptember 14-én.

hirdetés

Wolfgang Puck első európai Spago étterme, a The Duchess rooftop bár és a hamarosan megnyíló Matild Café & Cabaret a Matild Palotával közösen karriernapot tart szeptember 14-én Budapesten, amelyen közel 100 új nyitott pozícióra várják a jelentkezőket.

Az eseményen a híres séf, Wolfgang Puck és az Egyesült Államokból érkező csapata is részt vesz, hogy személyesen is találkozzanak a jelentkezőkkel, és részt vegyenek a kiválasztásban.

 

„Azért vagyunk itt, hogy emlékezetes gasztronómiai élményekkel gazdagítsuk az emberek mindennapjait, és Magyarországon erre igen nagy igény mutatkozik. Már most sok vendégünk van, folyamatosan növekszik az érdeklődés a Matild Palotában található helyszíneink iránt, és ezért új kollégákat keresünk, akik tovább erősítik csapatunkat. Egy igen előkelő környezetben kell nagyszerű ételeket és kiváló kiszolgálást nyújtanunk az év minden napján, ezért kellően tapasztalt szakembereket kell találnunk, akik segítenek elérni céljainkat", mondta a sztráséf ezzel kapcsolatban.

Szeptember 14-én kedden 10:00 és 18:00 között várják az elérhető betöltetlen álláshelyekre pályázókat a Matild Café & Cabaret-ben. A jelentkezők a helyszínen fényképes önéletrajzzal tudnak pályázni a meghirdetett állásokra.

(forrás: Matild Palace)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk