hirdetés

Kubában mindig történik valami

A Kempinski a második negyedévben megnyitja első öt csillagos luxus szállodáját Kubában.

hirdetés

A Kempinski Hotels épp most írta alá a menedzsment szerződést a Turismo Gaviota SA csoporttal. A 246 szobával és lakosztályokkal nyíló Gran Hotel Manzana Kempinski Havanna szívében, az UNESCO Világörökség részét képező Manzana de Gómez épületében, Kuba első kereskedelmi központjában foglal majd helyet.

A lakosztályok igazán exkluzívak lesznek, hiszen már a méretük is 40 és 150 négyzetméter között mozog, belmagasságuk pedig eléri a 4-5 métert. A tetőtéri teraszról és az uszodából is egyedülálló panoráma nyílik a régi városrészre. A Resense csoport által működtetett spa több mint 1000 négyzetméteren kínál majd teljes kikapcsolódást a vendégeknek, továbbá 3 étterem, lobby bár, szivar lounge és business center gondoskodik a vendégek feledhetetlen élményeiről. 

A Havanna szívében, a város történelmi negyedében, a legérdekesebb látnivalók közvetlen közelében nyíló új luxusszálloda kétségkívül meghatározó eleme lesz a kubai főváros turisztikai kínálatának.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai