hirdetés

Új márkanévvel folytatja a balatonkenesei Telekom Hotel

2019. januárjától az Accent Hotels által üzemeltetett balatonkenesei szálloda új névvel és új koncepcióval, immár Kenese Bay Garden Resort & Conference hotelként működik tovább.

hirdetés

A 91 szobás szálloda korábban a Magyar Telekom vállalati üdülőjeként és rendezvényhelyszíneként funkcionált; üzemeltetését évek óta az Accent Hotel Management látja el. Tavaly úgy döntött a korábbi tulajdonos, hogy értékesíti az ingatlant és az év második felében új gazdára talált a szálloda. A megváltozott tulajdonosi viszony következményeként, a szálloda nem használja a továbbiakban a Telekom márkanevet, hanem új néven erősíti meg jelenlétét a Balaton-parti szállodák és konferenciahelyszínek piacán.

„Rengeteg lehetőség rejlik a szállodánkban, amit a Telekom által biztosított forgalom miatt eddig csak egy szűk kör ismerhetett meg. Fantasztikus panorámájú partszakaszunkkal, saját strandunkkal, zárt parkunkkal és gazdag ételkínálatunkkal a pihenni vágyó családok számára nyújtunk egyedülálló kikapcsolódást. Wellness részlegünknek köszönhetően a szabadidejüket eltölteni kívánó vendégek az év bármely évszakában élvezhetik a szállodánk nyújtotta szolgáltatásokat és a Balaton páratlan látványát. Vállalatok és konferenciaszervezők számára is izgalmas színfolt leszünk a balatoni rendezvényhelyszínek palettáján. 220 főt befogadó konferenciatermünk önálló épületben helyezkedik el, amit főépületünkben számos különterem is kiegészít. A rendezvényvendégek szórakoztatásáról pedig bowling pálya, sportpályák, valamint a gondozott kertünkben lebonyolítható kültéri programok gondoskodhatnak.” – nyilatkozta Tahy Viktória a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatónője.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai