hirdetés

World Spa Awards győztese

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben található Kempinski The Spa nyerte a „Legjobb Hotel Spa Magyarországon 2019” díjat az 5. World Spa Awards díjkiosztó gálán, amelyre 2019. október 21-én Dubajban került sor.

hirdetés

A 2015 óta évente odaítélt World Spa Awards a wellness iparág számos területén díjazza a kiváló teljesítményt. Ebben az évben rekordszámú szavazatot adtak le neves wellness és gyógyturisztikai szakemberek, valamint több ezer spa vendég szerte a világon azokra a szolgáltatókra, amelyeket érdemesnek találtak a díjra.

A Kempinski The Spa kezeléseit az évszakok váltakozásának európai ciklusa ihlette, a természet elemi bölcsességére építve segíti a test egyensúlyának helyreállítását. A spa terapeutái testreszabott kezeléseket nyújtanak az Elemental Herbology termékekkel, amelyekben a holisztikus egészségszemléletet a leginnovatívabb és legfejlettebb bioaktív bőrápoló technológiákkal ötvözték.

„Örülünk, hogy ilyen rangos díjat érdemeltünk ki a Kempinski Corvinus wellness szolgáltatásával, és nagyon büszkék vagyunk a Kempinski The Spa csapatára.” - mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai