hirdetés

Zalai szálláshely Európa 25 legjobbja közt

A 2021-es International Hospitality Awards-ra 216 szálláshelyet jelöltek 25 országból. Hazánkból 7 szálláshely került be a döntőbe, köztük a budapesti Kempinski Hotel Corvinus, a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda, az alsópetényi Prónay Kastély, a budapesti Novotel City Hotel, a hévízi Palace Hotel és a budapesti Hotel President. 2021-ben egy magyar nyertese lett a versenynek, a zalacsányi PÁLOS Resort.

hirdetés

Elnyerte el a Best Country Hotel díjat. 2020-ban szintén zalai szálláshely, az alsópáhoki Kolping Hotel vehette át a Best Family Hotel díjat.

A Pálos Resort nevében a tulajdonosok, dr. Badacsonyi Tamás és felesége, Badacsonyi Kovács Nikoletta vette át a díjat. A jelölteket a nemzetközi szakmai zsűri véleménye, illetve a vendégek minősítései értékelték. A 18 vendéglátóipari szakemberből álló zsűri értékelése és a nemzetközi értékelőoldalak vendégértékelései (booking.com, TrustYou…) 50-50%-ban számított bele az eredménybe.

A verseny hivatalos auditora a Grant Thornton nemzetközi könyvvizsgáló volt.

Röviden a nyertesről:

A PÁLOS Resort Zalacsány örvényeshegyi részén lenyűgöző természeti környezetben található balaton-felvidéki népi építészeti stílusban épült szálláshely. A szálláshelyhez tartozó közel 10 hektáros birtokon dámszarvasok élnek. A birtokon egy különleges atmoszférájú szabadtéri színpad is található, amely minden évben egyedi rendezvényeknek ad otthont.

Itt debütált 2018-ban az Örvényeshegy Piknik fesztivál, amelyet a Grammy díjas Al di Meola nyitott meg. 2019-ben a soul koronázatlan királya, az olasz Mario Biondi adott itt koncertet, 2021-ben július 9-11 között kerül megrendezésre a fesztivál.

(forrás: Pálos Resort)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk