hirdetés
hirdetés

Két új járat a Shanghai Airlines-tól Ferihegyre

December utolsó napjaiban elindítja heti két-két új járatát a China Eastern Airlines Budapestre Sanghajból Hszian és Csengtu érintésével, de megmarad a heti három közvetlen járat is a putungi repülőtérre. A járatokat teljesítő Shanghai Airlines Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépei minden nap közlekednek majd Ferihegyre - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A két új úticél Hszian és Csengtu lesz a korábbi bejelentéssel összhangban, mindkét városba hetente két-két járat közlekedik majd, amelyek továbbrepülnek Sanghajba. Az új járatok mellett megmarad a heti három közvetlen Sanghaj – Budapest járat is, a Shanghai Airlines Boeing 787-9 Dreamlinerei a hét minden napján közlekednek majd Budapestre.

Budapest – Hszian – Sanghaj heti kétszer

December 30-tól indul az első járat a Sanghaj – Hszian – Budapest – Hszian – Sanghaj útvonalon. Az FM 809/810-es járatok hetente kétszer, hétfői és csütörtöki napokon közlekednek majd. A járatokat teljesítő Boeing 787-9-es repülőgépek 19:30-kor érkeznek Budapestre, majd 21:35-kor szállnak fel Hszian és Sanghaj irányába. Hszianban valamivel több mint 2 órát állnak a járatok oda és visszafelé is.

Budapest – Csengtu – Sanghaj heti kétszer

Az év utolsó napjától indul az első járat a Sanghaj – Csengtu – Budapest – Csengtu – Sanghaj útvonalon. Az FM 813/814-es járatok szintén hetente kétszer, keddi és szombati napokon közlekednek majd. Ezeket a járatokat is a Shanghai Airlines Dreamlinerei teljesítik, a repülőgépek 19:40-kor szállnak le Budapesten, majd 21:40-kor indulnak vissza Csengtu és Sanghaj irányába. Csengtuban a járatok másfél-két órát várakoznak oda és visszafelé is.

Marad a közvetlen Sanghaj heti háromszor

A 2019. június óta hetente háromszor közlekedő, közvetlen Sanghaj – Budapest – Sanghaj járatok megmaradnak. Az FM 869/870-es számú járatok továbbra is hetente három alkalommal, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként közlekednek, hajnali öt órakor érkeznek meg Budapestre és 11:30-kor távoznak a sanghaji Putung repülőtér irányába.

A Shanghai Airlines Boeing 787-9 Dreamlinerei négyosztályos elrendezésben 285 utas szállítására képesek. A repülőgépek fedélzetén 4 első osztályú, 26 business, 28 prémium turista és 227 turista osztályú ülés található.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk