hirdetés
hirdetés

Retro vonatszerelvények hétvégeken Győr és Veszprém között

Retro vonatszerelvény közlekedik Győr és Veszprém között a következő hónapokban a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa programsorozat eseményeihez kapcsolódva. Az április végétől a tavaszi hétvégeken közlekedő szerelvény kétszer fordul a két város között.

hirdetés

A retro vonatszerelvény, amelyen a régi időket idéző bisztrókocsi is van, április 29-30-án, május 1-jén, május 6-7-én, 13-14-én és 20-22-én közlekedik. A Bakonyvasút Szövetség minden érintett hétvégén egész nap nyitva tartó büfével várja az utasokat Porva-Cseszneken.

A retró szerelvény naponta kétszer fordul, Győrből 10 óra 13 perckor és 16 óra 13 perckor, Veszprémből 13 óra 35 perckor és 19 óra 35 perckor indul.

Forrás: Bakonyvasut
Forrás: Bakonyvasut
 

A Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa programsorozat eseményeinek rugalmasabb megközelítéséért a MÁV-Start Zrt. szolgáltatásfejlesztést tervez a szlovák állami vasúttársasággal a Győr-Veszprém vasútvonalon. Ha a megállapodás a közeli napokban megszületik, április 28-ától október 2-áig nemzetközi vonat közlekedik a Pozsony (Pozsonyligetfalu)/Bratislava Petrzalka-Győr-Veszprém útvonalon és vissza. 

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk