hirdetés
hirdetés

300 millió eurós támogatás a rendezvényes szakmának

Az osztrák kormány támogatást tervez adni a rendezvényszervezőknek, és a kulturális élet szerepelőinek, ha rendezvényeiket a járványügyi helyzet miatt nem lehet megtartani, és azokat lemondják.

hirdetés

A szövetségi kormány terve szerint a rendezvények lemondását követően a fennmaradó költségek átvállalására egy 300 millió eurós alapot hoznak létre, amelyből a vállalkozások nem behajtható költségeit megtérítik. A támogatási konstrukcióval motivációt kívánnak adni a rendezvényipar területén dolgozó vállalkozásoknak, hogy merjenek elkezdeni tervezni az elkövetkezendő időszakra. A kormány javaslatát még a nemzetgyűlésnek is el kell fogadni, s az Európai Bizottság jóváhagyása is szükséges, így novemberben várható a hatálybalépése. További információ ITT - írja a GD Consulting. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk