hirdetés
hirdetés

Ausztria: ha nincs hó, jó lesz a víz is

Az elmúlt hetek meleg időjárása és a hóhiánnyal küzdő sípályákról szóló hírekkel párhuzamosan a bécsi fürdők forgalmának jelentős emelkedéséről számol be a sajtó - írja a GD Consulting.

hirdetés

Az ORF körkép alapján pl. a Therme Wien olyan jelentős forgalomnövekedésről számolt be, hogy a torlódások és a jelentős sorban állás elkerülése érdekében elővételben való jegyvásárlást és helyfoglalást ajánlanak fürdővendégeiknek. A fürdők és wellness létesítmények forgalomnövekedéséhez hozzájárul az a tény is, hogy két év után ez az első tél, amikor Ausztriában nincsenek komoly járványügyi korlátozások érvényben.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

Az elmúlt évben egyébként a korlátozások ellenére is sikerült a bécsi fürdők fogalmát hárommilliós látogatószámmal megduplázni a 2021-es adatokhoz képest, ám a Covid előtti időszak éves eredményét még így sem sikerült elérni. Idén azonban a repülőrajttal jó esély mutatkozik erre.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk