hirdetés
hirdetés

Study tour a Holt-tengernél

A 2018-as Chiang Mai– Krabi út után, idén Izraelbe vitte partnereit az utazásszervező. A majd 20 fős csoport részére szervezett program a hagyományos körút és tengerparti nyaralás kellemes keveréke volt.

hirdetés

A gazdag program érkezés után Tel-Aviv-Jaffa városnézéssel kezdődött, ezután következett a hagyományos programokkal 2 napban Jeruzsálem. Az első napon az Olajfák hegye, a Getszemáni kert, a Dominus Flevit kápolna, a Nemzetek Temploma, a Sirató Fal, a Via Dolorosa és a Szent Sír templom volt a program, este zenés fényjátékkal Dávid tornyánál. A második napon a múzeumok napján a Yad Vashem Holokauszt Múzeum, az Izrael Múzeum és Friends of Zion múzeum mellett, Betlehem és a Születés Temploma fért bele a napba.

Jeruzsálemet elhagyva a Negev- sivatag és csodái következtek. A híres Holt-tengeri tekercsek lelőhelye Qumran, a Heródes általa a sivatagban felépített  sziklaerőd a Masada meglátogatása. Délután a csoport fürdött egyet a Holt-tengerben. Az éjszakát a csapata Vörös-tenger partján Eilaton töltötte.

A hazautazás előtti napon Eilat nevezetességeivel ismerkedhetett meg a csoport. A Vörös-tenger élővilágát bemutató Vízalatti obszervatórium után a nap fénypontja a Delfin Szirt volt, ahol a szabadon élő delfinek, pár méterre az emberektől úsztak és szívesen pózoltak a mólóról fotozó embereknek.

Az utazom.com legközelebb Debrecenben és Budapesten szervez árualap ismertető prezentációkat viszonteladói partnerei részére.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk