hirdetés
hirdetés

Virtuálisan járhatja be a Földet az Emirates-szel és a Boeinggel

Pörgessen egyet a földgolyón, és repüljön Vietnam rizsföldjei felett, nézze meg a Burdzs al-Arabot madártávlatból vagy száguldjon Norvégia hegyei között!

hirdetés

Összedugta a fejét az Emirates és a Boeing, és közösen valami lélegzetelállítót hoztak létre. Január 21-én ugyanis elindították a „View from Above” weboldalt, amelyen egy virtuális földgömböt forgathatunk, öt kontinensen pedig összesen 18 desztináció – amelyek az Emirates úti céljai – káprázatos, drónnal készített felvételeiben gyönyörködhetünk. A választható úti célok között természetesen az Emirates bázisa, Dubaj is szerepel, a metropoliszt egy több mint két perces videóban láthatjuk a magasból, de a Boeing székhelyét, Seattle-t is felfedezhetjük madártávlatból.

A drónok korábban nem látott légi felvételeken mutatják be az egyes desztinációkat, és még a kis mozgásteret biztosító helyeket is különleges perspektívából tárják elénk.

Kalandozhatunk többek között Vietnam rizsföldjein, Norvégia hegyei és hasadékai között, de a Seychelle-szigetek liliomait is megcsodálhatjuk.

A drónok olyan helyekre is beférkőztek, amelyeket helikopterrel vagy más, merevszárnyú géppel nem vagy csak nehezen lehet megközelíteni. Így bekukkanthatunk barlangokba és a dzsungel mélyére is, de Japánban cseresznyefák ágai között suhannak és meredek vízesések közvetlen közelében is lebegnek az eszközök.

A projekten több mint 13 képzett drónpilóta dolgozott a világ minden tájáról.

Kattintson ide, ha teljes képernyőn szeretne világot látni!

Dubaj (Forrás: emirates.com)
Dubaj (Forrás: emirates.com)


Seattle (Forrás: emirates.com)
Seattle (Forrás: emirates.com)


Maldív-szigetek (Forrás: emirates.com)
Maldív-szigetek (Forrás: emirates.com)


Sydney (Forrás: emirates.com)
Sydney (Forrás: emirates.com)

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés