hirdetés
hirdetés

Krisztina búcsúja

Ismert és a hazai hoteles körökben elismert szállodás szakember köszön el decembertől munkahelyétől. Távozik a ráckevei Duna Relax és a noszvaji Oxigén Family Hotel igazgatója.

hirdetés

Sárvári Krisztina 2022. decemberében búcsút mond a ráckevei Duna Relax, a noszvaji Oxigén Family, illetve a Tündérkert Hoteleknek. Az igazgatónő 20 év szálloda vezetői székben eltöltött időszak után más, újabb kihívásokat keres.

Sárvári Krisztina
Sárvári Krisztina
 

Sárvári Krisztina légitársasági és utazási irodás múltja után váltott át a szállodaiparba. Vezetésével működött immár 20 éve a Duna Relax, valamint 10 éve az Oxigén és a Tündérkert Hotel.

Az igazgató asszony ugyanakkor nem hagyja el a szakmát, hiszen korábban létrehozott vállalkozása keretein belül segíti tanácsaival a szállodaipar és utazási szakma munkáját, valamint tovább folytatja oktatói tevékenységét is.

Elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 06 30 9445 005

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk