hirdetés
hirdetés

Egyiptom: megegyeztek a Malév és az utaztatók

Mindkét fél számára előnyös megállapodás született a Malév és az Egyiptomba utakat szervező irodák között - tájékoztatta a Turizmus Online-t a légitársaság.

hirdetés

A Külügyminisztérium hétfőn Egyiptomot az utazásra nem javasolt, I-es kategóriába sorolta, ebből kifolyólag a charter járat teljesítésére kötött szerződés lehetetlenül, ennek következtében a szerződés részben vagy egészben megszűnik, így egyik felet sem terheli teljesítési kötelezettség, azaz az utazásszervezők nem fizetnek kötbért, a Malévnak pedig költsége nem keletkezik. A Malév a kialakult helyzetről egyeztetett a partner-utazási irodákkal.

Jelenleg nem tartózkodnak Egyiptomban Malév utasok és a következő charter járat csak február végén esedékes, ha az egyiptomi belpolitikai helyzet megengedi. Az egyiptomi helyzet alakulásáról a légitársaság és az utazási irodák folyamatosan tájékozódnak és egyeztetnek. Az utasokkal az utazásszervező irodák tartják a kapcsolatot.

A Malév az idei téli szezonban Hurghadára kezdett el üzemeltetni járatot.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk