hirdetés
hirdetés

100 ezer feletti MKB SZÉP-Kártya

Az MKB Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) birtokosok száma január végén meghaladta a 100 ezret, akik több mint 11 500 elfogadóhelyen használhatják a fizetőeszközt - közölte az MKB Bank hétfőn.

hirdetés

Tájékoztatásuk szerint a kártyabirtokosok több mint 4200 munkáltatótól kapnak MKB SZÉP-kártyán keresztül béren kívüli juttatást, a felhasználási lehetőségek bővülése főként a szabadidős költések megugrásában mutatkozhat meg az idén.

A munkáltatók MKB SZÉP-kártyákra 2012-ben több mint 10 milliárd forintot utaltak, az összeg meghatározó része, 59 százaléka a vendéglátás alszámlákon jelentkezett, negyede ment a szálláshely, 16 százaléka pedig a szabadidő alszámlára.

A múlt év egészében MKB SZÉP-kártyával összesen kifizetett 6,7 milliárd forint 64 százalékát vendéglátásra, 23 százalékát szálláshelyre, 13 százalékát pedig szabadidős szolgáltatásokra fordították a kártyabirtokosok.

Lehoczky László, az MKB SZÉP-kártyát kibocsátó MKB Egészségpénztárt és Nyugdíjpénztárt Kiszolgáló Kft. ügyvezető igazgatója a közleményben kiemelte, hogy folyamatosan bővül elfogadói hálózatuk. Az MKB-val idáig szerződött 9400 szolgáltató több mint 11 500 elfogadóhelyet működtet.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk