hirdetés
hirdetés

Balatoni nagy durranás - tűzijátékok a tó körül az ünnepek idején

Nagyon sziporkázónak ígérkezik az ünnepi hétvége a Balaton körüli településeken. Legtöbb helyen kulturális programokkal, utcabálokkal és tűzijátékkal szórakoztatják a vendégeket - derül ki a Balatontipp.hu összeállításából.

hirdetés

Badacsonyban, Balatonbogláron és Balatonszepezden már az ünnep előtt egy nappal ellövik a tűzijátékokat, de az igazi nagy durranásra augusztus 20-án este kerül sor, amikor 21 településen világítják be az éjszakai égboltot a csak ünnepek idején használható pirotechnikai eszközök.

Tíz olyan település lesz, ahol már 21 órakor elindítják a rakétákat, petárdákat, egy helyen 21.30-kor kezdődik a tűzijáték, két településen 21 és 22 óra között, pontosan meg nem határozott időpontban, hét településen pontosan 22 órakor robbannak az első rakéták, végül ráadásként Tihanyban 23 órakor kezdődik a tűzijáték.

A Balatontipp.hu cikkében részletesen olvashatják egyes települések rendezvényeinek programjait. Ha valaki jól válogat, akár három tűzijátékban is gyönyörködhet egy este.

Tűzijáték Vonyarcvashegyen (Fotó: Győrffy Árpád)
Tűzijáték Vonyarcvashegyen (Fotó: Győrffy Árpád)

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk