hirdetés
hirdetés

Budapesti élményhelyek összefogása

Annak érdekében, hogy minél több hazai utazó fedezze fel a magyar főváros szépségeit.

hirdetés

Egy amerikai weboldal értékelésében tavaly a második legszebb város, a European Best Destination szerint a legvonzóbb európai úticél volt Budapest. Most ijónéhány budapesti látnivaló, gasztro- és vendégváróhely összefogott azért, hogy a hazai utazók egymásba fűzve felfedezzék a kedvenc helyeket, Budapest legszínvonalasabb helyszíneit, eddig nem ismert szegleteit és megújult látnivalóit, és így olyan élmény részesei legyenek, melyért messze földről érkeztek hozzánk (a covid beköszönte előtt) a vendégek.

Azért, hogy jobban megismerjék ezt az ismeretlen ismerős várost egy egyedülálló összefogás keretében, Budapest ikonikus szolgáltatói most együtt hívják a magyar vendégeket, hogy élvezzék a világváros adta örömöket, írják közös közleményükben. Kulturális kikapcsolódás, testi és lelki feltöltődés, ötcsillagos szállás, gasztrokalandok, városi séták várják az utazókat, akik biztosak lehetnek abban, hogy nem fognak csalódni: ez a városlátogatás is felejthetetlen, pihentető és izgalmas emlékekkel teli lesz majd.

Az emlékezetes időtöltéshez a tippeket ezúttal a kampányba bekapcsolódott partnerek adják – az érdeklődőknek csak válogatni kell a jobbnál jobb lehetőségek között.

A programhoz csatlakozott partnerek:

ImagineBudapest - tematikus városi séták 

Kempinski Hotel Corvinus Budapest 

Szent Gellért Gyógyfürdő 

Gerbeaud Café 

Émile ház 

Legenda City Cruises 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai