hirdetés

A vendéglátó, szálloda és szolgáltatói szféra legjobbjai

A Budapest Week Publishing 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit arról, kiket tartanak a hazai turizmus-vendéglátás legkiemelkedőbb szolgáltatóinak. A beérkezett szavazatok és szakmai zsűri döntése alapján hirdettek nyerteseket mintegy 40 különböző kategóriában.

hirdetés

A 25. Best of Budapest & Hungary ünnepélyes gáláját április 14-én rendezték meg a Budapesti Kongresszusi Központban, melynek keretei közt a magyarországi vendéglátó, szálloda és egyéb szolgáltatói szféra legjobbjait díjazták. A mostani jubileumi esten 9 különleges díjat is átadtak olyan kitűnő szakemberek számára, akik a turisztikai szektor különféle szegmenseiben (hospitality, catering, transport) több évtizede kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A szállodai szektorból a Mellow Mood Hotels alapító-ügyvezetői Sameer Hamdan és Zuhair Awad nyerte el a Best of Budapest & Hungary Champion of Tourism elismerést, melyet 2018-ban alapított Freed Péter, a Best of Budapest & Hungary minősítési rendszer megalkotója.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a kiadó és a szakmai zsűri nekünk ítélte ezt a díjat. Munkánk során mindig is arra törekedtünk, hogy a főváros szállodai kínálatába új színt vigyünk és a jövő kihívásait keressük. A most folyamatban lévő fejlesztésünk, a Párisi Udvar Hotel esetében is kiemelten figyelünk arra, hogy a Budapestre érkező turisták és a városlakók itt újszerű élményeket szerezzenek majd magas minőségű szolgáltatásaink által” – mondta a díj átvétele után Sameer Hamdan.

„A Mellow Mood Hotels olyan számunkra, mint egy nagy család, így ez az elismerés nem csak a mi, de munkatársaink sikere is. Több mint két évtizede üzemeltetünk szállodákat és úgy gondolom, csapatunk bármely világmárkánál megállná a helyét. Nagy öröm, hogy ilyen professzionális szakemberekkel dolgozhatunk, akik ismerik a nemzetközi trendeket és ezeket nagyon jól adaptálják a budapesti lehetőségekbe” – egészítette ki tulajdonostársát Zuhair Awad.

 

 

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai