hirdetés
hirdetés

Menedzselhető Wi-Fi rendszer szállodáknak

Ma már egyetlen szálloda sem lehet meg modern informatikai és kommunikációs megoldások nélkül. A legalapvetőbb követelmény a vendégek részéről az ágy és a zuhany mellett ma már a vezeték nélküli elérhető stabil internetkapcsolat – ez azonban nem valósítható meg otthoni megoldásokkal.

hirdetés

Legyen szó néhány szobás panzióról vagy többszáz férőhelyes wellness szállodáról, a vendégek egyik legfontosabb elvárása, hogy úgy élvezhessék az Internetet, ahogy azt otthon is teszik. Nemcsak a szabadidő eltöltéséhez tartozik hozzá az Internet, hanem a programok megtervezéséhez, a környék látnivalóinak feltérképezéséhez is. Pontosan ezért a legtöbb értékelésben is megjelenik a Wi-Fi szolgáltatás minősége.

De hogyan lehet kiérdemelni a pozitív értékelést?

Ma már nem elegendő egy szállodában néhány Wi-Fi eszközt beüzemelni: a vendég akadozó internetkapcsolattal, a szálloda reklamáló vendégekkel szembesül. A megoldás egy olyan átfogó Wi-Fi rendszer, amely a szálloda egész területét lefedi, és a vendég az érkezéskor kapott belépési adatokkal csatlakozva, tartózkodása végéig szabadon, szakadozásmentesen élvezheti az Internet szolgáltatásait.

Milyen előnyöket kínál egy menedzselhető Wi-Fi rendszer a szálloda számára?

Egy olyan rendszer, mint a TP-Link Omada Wi-Fi, a megbízható vendégnetnél többet kínál: különböző vendégköröknek különböző jogosultságokat vagy internetsebességeket biztosíthatunk, egy-egy nagyobb rendezvény előtt néhány perc alatt bővíthetjük a hálózatot. Sőt, Facebook bejelentkezést kérhetünk a vendégtől, bejelentkezést követően a szálloda akciós csomagjait bemutató oldalra irányíthatjuk vagy akár közvetlenül ajánlatokat is küldhetünk számára.

Hozzunk ki még többet a Wi-Fi szolgáltatásból!

A modern informatikai megoldások nemcsak a vendégek becsalogatását, hanem visszalátogatásuk ösztönzését is szolgálhatják. A tartózkodás során gyűjtött adatok, információk hatékonyan használhatók fel a későbbi marketingaktivitásokhoz.

TP-Link Omada – a hotel Wi-Fi megoldás

A Kisfaludy szálláshelyfejlesztési pályázatok 2017-es indulása óta számos hazai szálloda választotta a TP-Link Omada megoldását egyszerű kiépítése, kedvező árazása és más szállodáknál már bevált, ellenőrizhető működése miatt.

Egy szállodai Wi-Fi helyszíni bejárást követő tervezésétől a teljes kivitelezésig akár néhány hét alatt eljuthatunk, az eredmény pedig a vendégértékelések azonnali és egyértelmű javulása – legalábbis ami az Internet elérhetőségét érinti.

Létrehozható belső- és vendéghálózat, a vendégek internethasználata igény szerint szabályozható, a beállítások pedig akár egy mobiltelefonról vagy tabletről bármikor távolról is módosíthatók.

Tartson Ön is lépést a szállodainformatika és a vendégigények fejlődésével, és kérje már ma az ingyenes helyszíni felmérést a szállodai Wi-Fi megoldások szakértőjétől, a TP-Link Magyarországtól!

Tartson Ön is lépést a szállodainformatika és a vendégigények fejlődésével, és kérje már ma az ingyenes helyszíni felmérést a szállodai Wi-Fi megoldások szakértőjétől, a TP-Link Magyarországtól!

További információ a TP-Link Omada rendszerről >>>

Dr. Kilbertus Viktor

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai