hirdetés
hirdetés

Húzós árú gálavacsora helyett ingyenes az Év Irodája díjátadó

Bár előzetesen nem így tervezték, de ember tervez, járvány végez: április 30-án, mindössze egy regisztárcióért cserébe, bárki megnézheti online Az Év Irodája győzteseit.

hirdetés

Az egyik shortlist-re került pályázó, a netpincer.hu irodája
Az egyik shortlist-re került pályázó, a netpincer.hu irodája

Mivel a zsűri már a járvány kirobbanása előtt kiválasztotta a győzteseket, ezért a díjátadót nem az előzetes elképzelések szerint, ünnepélyes gálavacsora keretében adják át, hanem mindenki, akit érdekel, ingyenesen megtekintheti online.

Hosszú út vezetett a designirodák koncepciójától a második otthont nyújtó terekig, majd az agilis irodákig. Egy évtized alatt a munkakultúra változásával a hazai irodaterek is drasztikus minőségi ugráson estek át, a multinacionális cégek hazai leányvállalatainak irodadesign koncepciói számos esetben az európai irodaközpontok mintájává váltak, írja az Octogon.hu beszámolója az eseményről.

Idén 10 éves a nemzetközi szinten is egyedüli, független, munkahelyi környezetre fókuszáló tematikus ingatlanszakmai díj. A 2019-es Az Év Irodája versenyen 27 egyedi munkakörnyezet került shortlistre.

A 10. jubileumi díjátadó ünnepségre a szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben, szerettek volna valami rendhagyót, valami egyedit alkotni. Azonban a koronavírus járvány közbeszólt, és máshogy lesz különleges az idei díjátadó. Április 30-án ugyanis bárki online követheti az eseményt, ehhez csak egy regisztrációra van szükség.

Az április végi online eseményre itt lehet regisztrálni.

 

(forrás: Octogon.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai