hirdetés
hirdetés

Idén is keresi a legjobb rendezvényeket az UNICEO

A tavalyi évhez hasonlóan, most is hat kategóriában osztanak díjakat - írja a Kreatív Online.

hirdetés

Az UNICEO ismét meghirdeti a Live Communication-díjat, ezzel szeretnék ugyanis elismerni a rendezvényes szakemberek kitartó és kreatív munkáját az elmúlt évben, valamint szeretnék, hogy a kitüntetett munkákkal inspiráljanak másokat is. Idén ismét a legjobb online és hibrid céges eseményeket keresik, melyeket hat kategóriában fognak értékelni.Bővebb információ a pályázati feltételekről és a kategóriákról ITT található.


(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk