hirdetés
hirdetés

Ne feledje nyári Artisjus-teendőit!

Számos étteremben, sörözőben eddig nem volt kivetítő, de előbb a labdarúgó-Eb, most pedig az olimpia idejére kihelyeznek TV-t, projektort. A nyári időszak más változásokat is hozhatott: csökkent vagy éppen nőtt a befogadóképesség, hosszabbodott a nyitvatartás, vagy esténként már élőzene is szól a teraszon. Jelezni kell az Artisjusnak vagy sem? Összegyűjtöttük, mi mindenre kell figyelni nyáron, ha TV, zenelejátszó vagy más multimédia eszköz üzemel a vendégtérben.  (X)

hirdetés

A nyári olimpia közvetítése

Már eddig is volt TV vagy egyéb zeneszolgáltatásra alkalmas eszköz az üzletben? A vendéglátóhely üzemeltetése sem változott a korábbiakhoz képest? Ez esetben a sportközvetítés miatt nincs külön tennivaló az Artisjusnál. Ha viszont a nyári sportesemények idejére újonnan kihelyeznek TV-t, projektort a vendégtérbe, ezt már jelezni kell az egyesületnek. A bejelentés módja az Artisjus.hu weboldal Vendéglátás menüpontjában található (az „Olimpia közvetítése” oldalon).

 

Élőzenés fellépés

Ha vendéglátóhelyén élőzene szól, ezt külön be kell jelenteni az Artisjusnak. A bejelentést a fellépést követő három napon belül, emailben kell elintézni a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, mellékelve a koncerten elhangzott dalok listáját is.Változás az üzemeltetésben

Megváltozott a vendéglátóhely nyitvatartási ideje vagy a befogadóképessége? Már nem szolgáltatnak zenét a vendégeknek, vagy épphogy újonnan kezdenek zeneszolgáltatásba? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, a változást online kell jelezni e-mailben ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) vagy az Artisjus.hu weboldal Vendéglátás menüpontjában.

(X)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai