hirdetés

Aranykulcsosok találkoztak a Corvinban

Ismét találkoztak az Aranykulcs Egyesület tagjai, ezúttal a Corvin Hotel-ben. A szakmai tapasztalatcsere és előadások mellett okleveleket is adott át a szervezet nevében Ungár Tamás elnök rendszeres média partnereinek, így a Vendég&Hotel-nek is.

hirdetés

A Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesülete rendszeres összejövetelének a célja, hogy a szállodai portások első kézből juthassak a legfrissebb piaci információkhoz. Ezáltal a szervezet tagjai a hazánkba érkező vendégek számára mindig a legújabb attrakciókat és programokat képesek közvetíteni.

A rendezvényen rövid prezentációt tartott a Turizmus Kft., a Funzine Media valamint a Vendég&Hotel kiadója, a PPH Media is, ahol a cég képviselője röviden tájékoztatta a megjelenteket a kiadó profiljáról, a Napi Turizmus és a hetente 2 alkalommal megjelenő Vendég&Hotel hírlevelekről, melyben mindig a legfrissebb és legérdekesebb szakmai hírekkel, legújabb trendekkel találkozhatnak az olvasók.

Emellett az Aranykulcs Egyesület új társult tagjai mutatták be kínálatukat, elsőként prezentációt tartott a Silverline hajós cég, aki egyre nagyobb szeletet hasít ki a budapesti hajós programokból.

Az International Press egy igazán exkluzív szolgáltatással rukkolt elő, hiszen a világ több mint 2000 nyomtatott újságját, napilapját képesek akár pár óra leforgása alatt már a hajnali órákra elkészíteni és a szállóvendégek számára kiszállítani.

Végül a Best Bike Tours Budapest vadonatúj, szuper holland elektromos kerékpárjait mutatta be, melyet a vállalkozó kedvű vendégek akár ki is próbálhattak a helyszínen. Az új kerékpárokkal nem csupán budapesti városnézéseket, de hosszabb kirándulásokat is szerveznek a programgazdák a profi akkumlátornak és a bringák kiváló felszereltségnek köszönhetően.

A bemutatkozások után Ungár Tamás elnök egy baráti beszélgetéssel összekötött ízletes büfévacsorára invitálta a megjelent szakembereket.

A Corvin Hotel által készített Aranykulcsos csokitallér pedig mindenkit elkápráztatott. Hmmm!

Ördög Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Tervez-e valamilyen változtatást a továbbiakban, miután bejelentették, hogy márciustól elkezdik kiküldeni a koronavírus elleni védettségről szóló igazolást?

Kiadónk társoldalai