hirdetés
hirdetés

Bemutatta friss katalógusát az Aeolus

Új, szinte még érintetlen úti célt vezet be idén a magyar piacra az Aeolus utazási iroda.

Munkatársunktól

hirdetés

„Mintha élénkülőben lenne az utazási kedv, ezért optimistán tekintek a szezonra” - mondta Yiannis Iliopoulos, az Aeolus Utazási Iroda egyik tulajdonosa az iroda idei katalógus-bemutatóján, melyet kedden a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben tartottak meg. 

Bevezetőjében elmondta, hogy bár a tavalyi év nem a legjobb szezonjuk volt, de nem voltak hajlandók olcsóbb és még olcsóbb árharcba belemenni, „ez egy veszélyes útvesztő”. Ezzel utalt a bezárt utazási irodák sorára.

Az ügyvezető tulajdonos kitért arra is, hogy a jó átlagértékesítést sikerült megtartaniuk, köszönhető ez annak is, hogy megnőtt a buszos utak iránti érdeklődés. A szezon végén két autóbuszt is vásároltak, hogy több embert tudjanak szállítani. Az utazási iroda a tavalyi év legsikeresebb 15 partnerértékesítőjét írásbeli elismeréssel jutalmazta.

Mivel a statisztikák azt jelezték, hogy egyre kevesebb gyermekes család vesz részt útjaikon, ezért az idei szezonra több családos kedvezményt vezettek be. Több útjuk is teljesen ingyenes a gyermekek számára az előfoglalásnál, ezeket feltüntetik a katalógusban. Kedvezményeket is összevonhatnak, előfordul, hogy a szülő jelentős kedvezmény mellett gyermekét akár ingyen utaztathatja, vagy a szállásáért nem fizet. 

Az újdonság varázsa

Hajnalová Katarína, az Aeolus magyarországi igazgatója katalógus-ismertetőjében kiemelte, hogy több újdonság is várja az irodákat, új szigetet vezetnek be a magyar piacra, a szinte még érintetlen Karpathos szigetére repülhetnek budapesti indulással. A sziget Kréta közelében fekszik az Égei-tengerben. A Karpathosi járat Pozsonyba érkezik vissza, és a transzfer Győr-Tatabánya-Budapest megállókkal ingyenes. Újdonság a Kos-szigeti 8 napos nyaralás, valamint az olaszországi nyaralóhelyekre való kínálat is.

A tetszetős kivitelű programfüzetben Görögország mellett egyre több és jobb szállással szerepel Bulgária, Horvátország, itt új helyszín Isztria és Kvarner.  Az árakban alig van eltérés a tavalyi évhez viszonyítva, de sokkal több kedvezmény szerepel a kínálatban - mondta Hajnalová Katarína.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai