hirdetés
hirdetés

Berepül a Wizz Air Kassára is

Szeptember 17-én új útvonalat nyit a Wizz Air Szlovákia második legnagyobb városa, Kassa és London között. 

hirdetés

A járat kezdetben hetente kétszer (kedden és szombaton), majd október 27-től hetente négyszer (hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap) közlekedik majd. “Kassa ma csatlakozott Európa földrajzi értelemben legkiterjedtebb alacsony viteldíjú útvonalhálózatához” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója a Kassán tartott sajtótájékoztatón. - „A Kassát London Lutonnal összekötő útvonal működtetését kicsit több mint két hónap múlva kezdjük meg. Biztos vagyok benne, hogy az új útvonal nagyon népszerű lesz a szlovák állampolgárok körében. A Wizz Air elkötelezett amellett, hogy ösztönözze a légi forgalom bővülését, amely kedvez a helyi gazdaságoknak, a turizmusnak és a foglalkoztatottságnak. Kassa idén Európa Kulturális Fővárosa, ezért nagyon sok turista és történelemkedvelő látogat ide a világ minden tájáról. Az egyéni utazók, a családok és a vállalkozások számára is örömteli ez az izgalmas fejlesztés, amely hozzájárul a munkahelyteremtéshez és a turizmus fejlődéséhez is Szlovákiában” – tette hozzá Váradi József.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk