hirdetés
hirdetés

A Dubai Parks and Resorts hivatalosan is megnyitotta kapuit

A régió első Legoland témaparkja, illetve a Riverland Dubai várja az érdeklődőket. Egyelőre.

hirdetés

A Legoland több mint 40 interaktív játékot, showt, attrakciót és élményt foglal magába a 15,000 Lego modell közepette, amit 60 millió Lego darabból állítottak össze. A dán építőjáték-parkot 6 részre osztották. Reptérrel és klikötővel is felszerelték a Legovárost. A lovagokkal és királykisasszonyokkal teli királyságban sárkányos hullámvasúton utazhatnak. A képzelet birodalmában a babák duplózhatnak. Tengeralatti kalandokban vehetünk részt a kaland szekcióban, míg a park központjának számító Miniland-ben 20 millió kockából építették meg a világ legfontosabb építményeit.

A Riverland összeköti a három témaparkot és a vízi parkot a Dubai Parks and Resorts-ban, és nem mellékesen tárt karokkal vár mindenkit a szomszédos parkok jegyeivel vagy anélkül. Az érdeklődőket számos étterem és bolt várja tervezett utcai színházzal és szórakoztatással. A látogatók akár a folyó partján is élvezhetik ebédjüket vagy vacsorájukat a négy egyedi témazóna egyikében, ahol a múlt különböző érái elevenednek meg a középkori francia falutól kezdve, a kültéri mediterrán stíluson át az 1950-es évek Amerikájáig. Az indiai kapu India legjobbját hozza el az 1930-as évekből a vibráló ízekkel, építészettel és színekkel, melyeknek építészeti inspirációját a 19. század adta.

A Dubai Parks and Resorts-ban megtalálható lesz a MOTIONGATE™ Dubai – egy egyedi témapark Hollywood kedvenc karaktereivel a DreamWorks Animation, a Sony Pictures Studios és a Lionsgate jóvoltából.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk