GELATISSIMO: Sikerreceptek profi fagylaltosoknak

Menő technika, izgalmas trendvonalak és olyan ötletek, amiktől mindenki elolvad: az Alpoktól északra előállított kézműves fagylalt legnagyobb szakvásárán megtalálja a sikeres fagylaltos üzletmenet valamennyi hozzávalóját. Csúcsvállalatok és titkos favoritok tárják fel innovatív megoldásokkal és széleskörű kínálattal a vásárlókhoz vezető utat. Használja ki a fagylaltosok, vendéglátósok és szállodások nélkülözhetetlen szakmai találkozóját, hogy széleskörűen áttekintse a piacot és tökéletesen induljon a fagylaltszezonnak! Gelatissimo Stuttgartban 2022 február 5-9 között!

Jó fagylalt, jó üzlet

Megfogni, kipróbálni, megvitatni — a GELATISSIMO mindazt kínálja Önnek, amitől vásárlóinak még több kedve lesz fagylaltozni. Élje át a fagylalttal kapcsolatos egyedülálló sokszínűséget, amely elvezet az Ön üzleti sikeréhez!



Tematikus kínálat A-tól Z-ig

• Alap,-és nyersanyagok

• Öntet és ostya

• Fagylaltgépek és fagylalt-laboratóriumi felszerelés, hűtőpultok és vitrinek

• Fagylaltlapok, kelyhek és tartozékok

• Üzletépítés és berendezés

Menő fagylalt párviadalok négy napon át: Ki nyeri meg a Fiat 500-ast?

A 4. Grand Prix GELATISSIMO alkalmával a fagylaltosok minden tudásukról számot adnak. A verseny első három napján az a feladatuk, hogy elkészítsék a legjobb pisztácia, joghurt és eper ízű fagylaltot. A szakértőkből álló zsűri minden nap győztest hirdet, aki vadonatúj Vespa robogót nyer.



A vásár negyedik napjának megkoronázása a Grand Prix GELATISSIMO döntője: a „Coppa GELATISSIMO“ nyertese az lesz, aki a legjobb kókuszdió fagylaltot alkotja. A döntőbe jutó mindhárom fagylaltos az Intercoppa során összecsap a két előző év döntőseivel — a díj egy Fiat 500!

Még több csúcspont sikerre éhezők számára

Kóstolók, izgalmas előadások és interaktív workshopok: a Stuttgart Coffee Summit a gyakorlati tudást átadó sokszínű kínálat jó példája. Itt átélheti a kávés szakma gyors fejlődését, valamint kávétermesztőkkel, pörkölőkkel és baristákkal találkozhat.



Az Outdoor.Ambiente.Living. bemutató alkalmával megtudhatja, milyen esélyeket kínál a kültéri vendéglátás. Többek között időjárásálló berendezéseket és melegítő eljárásokat mutatnak be.

Erős vásárpáros: GELATISSIMO és INTERGASTRA

Értékes impulzusok és szakmai eszmecsere: a GELATISSIMO és az INTERGASTRA, a szálloda- és vendéglátóipar piacvezető dél-németországi vására párhuzamosan kerülnek megrendezésre. A profi és kezdő fagylaltosokat a sikeres vendéglátóipari kínálathoz szükséges élelmiszeripari termékkínálat, konyhatechnika és felszerelés várja. A vásár külön súlyt helyez az italok területére és a kávé egész világára.

Biztonság az embernek. Jó a gazdaságnak. A GELATISSIMO többek között a vásárcsarnokokban található szélesített folyosók miatt biztonságosan lebonyolítható. További információ: gelatissimo.de/safeexpo

Valamennyi kiállító megtalálható itt:

gelatissimo.de/ausstellerverzeichnis

Aktuális vásári információk, tippek és trendek? Iratkozzon fel most a hírlevélre: gelatissimo.de/newsletter



A GELATISSIMO Európa közepén központi elhelyezkedéssel, kiváló logisztikával és a vásár területén rövid közlekedési útvonalakkal várja látogatóit:

15.000 parkolóhely a vásár területe körül

Közvetlen autópálya csatlakozás

30 perc gyorsvasúttal a belvárosból, a stuttgarti főpályaudvartól

300 méterre a repülőtértől

Foglaljon jegyet most:

gelatissimo.de/tickets

Magyar képviseletünk: Interpress Kiállítások Kft.

Weboldal: www.gelatissimo-expo.com

 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.