hirdetés

GELATISSIMO: Sikerreceptek profi fagylaltosoknak

Menő technika, izgalmas trendvonalak és olyan ötletek, amiktől mindenki elolvad: az Alpoktól északra előállított kézműves fagylalt legnagyobb szakvásárán megtalálja a sikeres fagylaltos üzletmenet valamennyi hozzávalóját. Csúcsvállalatok és titkos favoritok tárják fel innovatív megoldásokkal és széleskörű kínálattal a vásárlókhoz vezető utat. Használja ki a fagylaltosok, vendéglátósok és szállodások nélkülözhetetlen szakmai találkozóját, hogy széleskörűen áttekintse a piacot és tökéletesen induljon a fagylaltszezonnak! Gelatissimo Stuttgartban 2022 február 5-9 között!

hirdetés

Jó fagylalt, jó üzlet

Megfogni, kipróbálni, megvitatni — a GELATISSIMO mindazt kínálja Önnek, amitől vásárlóinak még több kedve lesz fagylaltozni. Élje át a fagylalttal kapcsolatos egyedülálló sokszínűséget, amely elvezet az Ön üzleti sikeréhez!Tematikus kínálat A-tól Z-ig

• Alap,-és nyersanyagok

• Öntet és ostya

• Fagylaltgépek és fagylalt-laboratóriumi felszerelés, hűtőpultok és vitrinek

• Fagylaltlapok, kelyhek és tartozékok

• Üzletépítés és berendezés

Menő fagylalt párviadalok négy napon át: Ki nyeri meg a Fiat 500-ast?

A 4. Grand Prix GELATISSIMO alkalmával a fagylaltosok minden tudásukról számot adnak. A verseny első három napján az a feladatuk, hogy elkészítsék a legjobb pisztácia, joghurt és eper ízű fagylaltot. A szakértőkből álló zsűri minden nap győztest hirdet, aki vadonatúj Vespa robogót nyer.A vásár negyedik napjának megkoronázása a Grand Prix GELATISSIMO döntője: a „Coppa GELATISSIMO“ nyertese az lesz, aki a legjobb kókuszdió fagylaltot alkotja. A döntőbe jutó mindhárom fagylaltos az Intercoppa során összecsap a két előző év döntőseivel — a díj egy Fiat 500!

Még több csúcspont sikerre éhezők számára

Kóstolók, izgalmas előadások és interaktív workshopok: a Stuttgart Coffee Summit a gyakorlati tudást átadó sokszínű kínálat jó példája. Itt átélheti a kávés szakma gyors fejlődését, valamint kávétermesztőkkel, pörkölőkkel és baristákkal találkozhat.Az Outdoor.Ambiente.Living. bemutató alkalmával megtudhatja, milyen esélyeket kínál a kültéri vendéglátás. Többek között időjárásálló berendezéseket és melegítő eljárásokat mutatnak be.

Erős vásárpáros: GELATISSIMO és INTERGASTRA

Értékes impulzusok és szakmai eszmecsere: a GELATISSIMO és az INTERGASTRA, a szálloda- és vendéglátóipar piacvezető dél-németországi vására párhuzamosan kerülnek megrendezésre. A profi és kezdő fagylaltosokat a sikeres vendéglátóipari kínálathoz szükséges élelmiszeripari termékkínálat, konyhatechnika és felszerelés várja. A vásár külön súlyt helyez az italok területére és a kávé egész világára.

Biztonság az embernek. Jó a gazdaságnak. A GELATISSIMO többek között a vásárcsarnokokban található szélesített folyosók miatt biztonságosan lebonyolítható. További információ: gelatissimo.de/safeexpo

Valamennyi kiállító megtalálható itt:

gelatissimo.de/ausstellerverzeichnis

Aktuális vásári információk, tippek és trendek? Iratkozzon fel most a hírlevélre: gelatissimo.de/newsletterA GELATISSIMO Európa közepén központi elhelyezkedéssel, kiváló logisztikával és a vásár területén rövid közlekedési útvonalakkal várja látogatóit:

15.000 parkolóhely a vásár területe körül

Közvetlen autópálya csatlakozás

30 perc gyorsvasúttal a belvárosból, a stuttgarti főpályaudvartól

300 méterre a repülőtértől

Foglaljon jegyet most:

gelatissimo.de/tickets

Magyar képviseletünk: Interpress Kiállítások Kft.

Weboldal: www.gelatissimo-expo.com

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai