GELATISSIMO: Sikerreceptek profi fagylaltosoknak

Menő technika, izgalmas trendvonalak és olyan ötletek, amiktől mindenki elolvad: az Alpoktól északra előállított kézműves fagylalt legnagyobb szakvásárán megtalálja a sikeres fagylaltos üzletmenet valamennyi hozzávalóját. Csúcsvállalatok és titkos favoritok tárják fel innovatív megoldásokkal és széleskörű kínálattal a vásárlókhoz vezető utat. Használja ki a fagylaltosok, vendéglátósok és szállodások nélkülözhetetlen szakmai találkozóját, hogy széleskörűen áttekintse a piacot és tökéletesen induljon a fagylaltszezonnak! Gelatissimo Stuttgartban 2022 február 5-9 között!

Jó fagylalt, jó üzlet

Megfogni, kipróbálni, megvitatni — a GELATISSIMO mindazt kínálja Önnek, amitől vásárlóinak még több kedve lesz fagylaltozni. Élje át a fagylalttal kapcsolatos egyedülálló sokszínűséget, amely elvezet az Ön üzleti sikeréhez!



Tematikus kínálat A-tól Z-ig

• Alap,-és nyersanyagok

• Öntet és ostya

• Fagylaltgépek és fagylalt-laboratóriumi felszerelés, hűtőpultok és vitrinek

• Fagylaltlapok, kelyhek és tartozékok

• Üzletépítés és berendezés

Menő fagylalt párviadalok négy napon át: Ki nyeri meg a Fiat 500-ast?

A 4. Grand Prix GELATISSIMO alkalmával a fagylaltosok minden tudásukról számot adnak. A verseny első három napján az a feladatuk, hogy elkészítsék a legjobb pisztácia, joghurt és eper ízű fagylaltot. A szakértőkből álló zsűri minden nap győztest hirdet, aki vadonatúj Vespa robogót nyer.



A vásár negyedik napjának megkoronázása a Grand Prix GELATISSIMO döntője: a „Coppa GELATISSIMO“ nyertese az lesz, aki a legjobb kókuszdió fagylaltot alkotja. A döntőbe jutó mindhárom fagylaltos az Intercoppa során összecsap a két előző év döntőseivel — a díj egy Fiat 500!

Még több csúcspont sikerre éhezők számára

Kóstolók, izgalmas előadások és interaktív workshopok: a Stuttgart Coffee Summit a gyakorlati tudást átadó sokszínű kínálat jó példája. Itt átélheti a kávés szakma gyors fejlődését, valamint kávétermesztőkkel, pörkölőkkel és baristákkal találkozhat.



Az Outdoor.Ambiente.Living. bemutató alkalmával megtudhatja, milyen esélyeket kínál a kültéri vendéglátás. Többek között időjárásálló berendezéseket és melegítő eljárásokat mutatnak be.

Erős vásárpáros: GELATISSIMO és INTERGASTRA

Értékes impulzusok és szakmai eszmecsere: a GELATISSIMO és az INTERGASTRA, a szálloda- és vendéglátóipar piacvezető dél-németországi vására párhuzamosan kerülnek megrendezésre. A profi és kezdő fagylaltosokat a sikeres vendéglátóipari kínálathoz szükséges élelmiszeripari termékkínálat, konyhatechnika és felszerelés várja. A vásár külön súlyt helyez az italok területére és a kávé egész világára.

Biztonság az embernek. Jó a gazdaságnak. A GELATISSIMO többek között a vásárcsarnokokban található szélesített folyosók miatt biztonságosan lebonyolítható. További információ: gelatissimo.de/safeexpo

Valamennyi kiállító megtalálható itt:

gelatissimo.de/ausstellerverzeichnis

Aktuális vásári információk, tippek és trendek? Iratkozzon fel most a hírlevélre: gelatissimo.de/newsletter



A GELATISSIMO Európa közepén központi elhelyezkedéssel, kiváló logisztikával és a vásár területén rövid közlekedési útvonalakkal várja látogatóit:

15.000 parkolóhely a vásár területe körül

Közvetlen autópálya csatlakozás

30 perc gyorsvasúttal a belvárosból, a stuttgarti főpályaudvartól

300 méterre a repülőtértől

Foglaljon jegyet most:

gelatissimo.de/tickets

Magyar képviseletünk: Interpress Kiállítások Kft.

Weboldal: www.gelatissimo-expo.com

 


Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.