hirdetés
hirdetés

Három számjegyű a növekedés beontrips.com-nál

Orosz András, a Beontrips ügyvezető igazgatója elmondta, a tavalyi év azonos időszakához képest, 2019 januárja és áprilisa között 220 százalékkal több foglalást regisztráltak.

hirdetés

A 3-4 éjszakás repülős utak bizonyultak a legnépszerűbbnek, ezek a foglalások 45 százalékát tették ki. Az utazások negyedea 7 éjszakás volt. A 7 éjszakánál hosszabb nyaralások inkább a nyári időszakban jellemzőek, de az első negyedévben is az utazások 10%-át tették ki főként távoli úti célokra. A Beontrips.com oldalát 24h-ban telefonos és online ügyfélszolgálat támogatja.

Róma

2019: Róma és Barcelona a legnépszerűbb úti célok között

„A nyári szezonra történt foglalások alapján a városlátogatások esetén továbbra is Róma, Barcelona és Marrakesh a sláger, nyaralni legtöbben Törökországot, a görög szigeteket és Mallorcát választják. Egzotikus úti célok közül magasan Bali és Phuket vezet, bár ott a főszezon inkább novemberben kezdődik” - mondta az ügyvezető. 

Budapesti kiindulás mellett egyre többen foglalnak Debrecenből, ahonnan már 14 menetrend szerinti járattal repülhetünk. A legvonzóbbak közöttük a Mallorcára, Máltára, Ciprusra és Barcelonába szóló utak, de a bécsi vagy pozsonyi indulási egyre népszerűbb.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai