hirdetés
hirdetés

Horvát-magyar kerékpárút épül

A bringás útvonal Nagykanizsát, Zalakarost, Csáktornyát és Kaproncát köti majd össze.

hirdetés

Sikeresen pályázott Zalakaros egy Horvátországig vezető kerékpáros útvonal kiépítésére Nagykanizsával, horvát részről pedig Csáktornyával és Kaproncával közösen. Az aktív- és az ökoturizmus fellendítését célzó infrastruktúra-fejlesztés megvalósításához az 500 000 eurós beruházáshoz 95%-os támogatást nyert el a fürdőváros. A Nagykanizsán és Zalakaroson megépülő kerékpárút mellett a négy pályázatban résztvevő város között közel 200 km-nyi összefüggő kerékpáros túraútvonalat jelölnek ki. A létrejövő túraútvonal a Termál-Völgy – Kis-Balaton kerékpáros hálózathoz kapcsolódva erősíti a horvát-magyar kerékpáros turizmust. A pályázat keretében térségi kerékpáros kiadvány és kerékpáros honlap készül, kerékpáros programsorozatokat is rendeznek, háromnyelvű információs táblákat helyeznek ki és kerékpárokat is beszereznek.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk