hirdetés
hirdetés

Ingyen reggeli a Batthyány téren

..nincs, csak bringás reggeli, annak, aki kerékpárral közlekedik Budapesten kedden, vagy teszi több hazai városban. Félidejéhez érkezik a tavaszi Bringázz a munkába! kampány. Ebből az alkalomból április 19-én kedden az ország 12 pontján bringás reggelivel várják a szervezők kerékpárral közlekedőket.

hirdetés

Tehát a reggeliért meg kell dolgozni; kedden is, ahogy remélhetőleg máskor szintén, üljön fel aki csak tud a kecskéjére, és látogassa meg Budapesten a Batthyány teret, az óbudai Szentlélek teret, a Szabadság-híd budai hídfőjét valamint a Gödör környékét a két nagy, parádés szálloda szomszédságában.

Vidéken Győrött a Megyeház téren, Sopron, Deák Ferenc tér, Pécs, Széchenyi tér, Debrecen, Kossuth tér, Miskolc, Széchenyi és Szemere utca sarok, Szeged, Dóm tér, Kecskemét, Fő tér, Érd, Lokomotív.

Mi több, ismert arcok tűnnek fel a pult mögött. A kerékpározás ünnepén a Batthyány téren 8.30 és 10 óra között Hajós András, Hegedűs D. Géza, Király Júlia, Németh Juci és zenekara, Németh Lajos, Ónodi Eszter és Till Attila is részt vesz a péksütemények kiosztásában.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai