Itt a kávés bor

A FoodBev cikkéből világosan kiderül, hogy a „dobozos borok” specialistájának számító Friends Fun Wine két új különlegességgel gazdagította alacsony alkohol- és kalóriatartalmú borokból álló termékkínálatát. Megérkezett a Cabernet Coffee Espresso és a Chardonnay Coffee Cappuccino - de hol állnak meg... ?

A Cabernet Coffee Espressóban a cabernet-szőlő, az eszpresszó kávé és egy csipet csokoládé jellegzetes vonásai alkotnak ízkavalkádot, a Chardonnay Coffee Cappuccinóban pedig az édes chardonnay-szőlő, a vaníliás cappuccino és – ismételten – némi csokoládé sajátlagos jegyei hadakoznak egymással.

A két új, 6%-os alkoholtartalmú termék 250 milliliteres, karcsú dobozos kiszerelésben célozza meg a boltok polcait:


Friends Fun Wine/PRNews Foto

A ’fun wine’ kategória megalkotóiként elmondhatjuk, hogy a Cabernet Coffee Espresso és a Chardonnay Coffee Cappuccino megjelenése teljes összhangban áll azon küldetésünkkel, hogy élvezetes és szórakoztató italozási élménnyel ajándékozzuk meg a fogyasztókat – mondta Joe Peleg, a vállalat vezérigazgatója. – Büszkén lépünk elsőként piacra különleges ízesítésű dobozos borokból álló termékcsaládunkkal, és alig várjuk, hogy rajongóink végre megízlelhessék új, kávés változatainkat is.

Fordítás: Zamaróczy Ádám

Forrás: Élelmiszer Online


Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?