hirdetés

Iszik, vagy alszik?

Itt a kávés bor

A FoodBev cikkéből világosan kiderül, hogy a „dobozos borok” specialistájának számító Friends Fun Wine két új különlegességgel gazdagította alacsony alkohol- és kalóriatartalmú borokból álló termékkínálatát. Megérkezett a Cabernet Coffee Espresso és a Chardonnay Coffee Cappuccino - de hol állnak meg... ?

hirdetés

A Cabernet Coffee Espressóban a cabernet-szőlő, az eszpresszó kávé és egy csipet csokoládé jellegzetes vonásai alkotnak ízkavalkádot, a Chardonnay Coffee Cappuccinóban pedig az édes chardonnay-szőlő, a vaníliás cappuccino és – ismételten – némi csokoládé sajátlagos jegyei hadakoznak egymással.

A két új, 6%-os alkoholtartalmú termék 250 milliliteres, karcsú dobozos kiszerelésben célozza meg a boltok polcait:

Friends Fun Wine/PRNews Foto

A ’fun wine’ kategória megalkotóiként elmondhatjuk, hogy a Cabernet Coffee Espresso és a Chardonnay Coffee Cappuccino megjelenése teljes összhangban áll azon küldetésünkkel, hogy élvezetes és szórakoztató italozási élménnyel ajándékozzuk meg a fogyasztókat – mondta Joe Peleg, a vállalat vezérigazgatója. – Büszkén lépünk elsőként piacra különleges ízesítésű dobozos borokból álló termékcsaládunkkal, és alig várjuk, hogy rajongóink végre megízlelhessék új, kávés változatainkat is.

Fordítás: Zamaróczy Ádám

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai