hirdetés
hirdetés

Jót tett a kánikula a foglalásoknak

A foglalási adatok alapján teltház lesz az augusztus 20-i hosszú hétvégén Hévíz legnagyobb gyógy- és wellness szállodájában. 

hirdetés

A NaturMed Hotel Carbona a májusi 79 százalékos előfoglalási adatok alapján is erős szezonra számított, a mostani hosszú hétvégére pedig már a helyeknek nem kevesebb, mint 96 százaléka elkelt.

Kiugróan magas vendégszámmal kalkulál az idén négynapos augusztus 20-i hosszú hétvégén a hévízi NaturMed Hotel Carbona. A 96 százalékos előfoglaltság és a gyógyszállodai szolgáltatások előjegyzései alapján a teljes kapacitást kihasználva üzemel a hotel. A fürdőváros legnagyobb szállodájának tapasztalatai szerint a magyar vendégek többsége az augusztusi hosszú hétvégére kifejezetten pihenni érkezik, és ilyenkor legtöbbször a különböző masszázsokat, valamint relaxációs kezeléseket veszik igénybe.

A magas augusztusi foglaltsági adatokat már a hazai turizmus erősödésével kapcsolatos legutóbbi KSH adatok is előrevetítették. Ezek szerint ugyanis 2013. júniusban az egy évvel korábbihoz képest 3,8 százalékkal nőtt a szálláshelyek vendégforgalma, a belföldi turisták által kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma pedig 4,7 százalékkal bővült.

Nemcsak a belföldi turizmus erősödésével, hanem az augusztus elejei kánikulával is magyarázhatóak a magas foglaltsági adatok. A hosszú ideig tartó, ritkán látott hőség még az egészséges emberek szervezetét is megviselte, függetlenül attól, hogy járt-e ez látható tünetekkel. Az idei utolsó nyári hosszú hétvége várhatóan kellemes nyári időjárása pedig lehetőséget ad szervezetünknek a fellélegzésre, amit sokan ki is használnak még egy utolsó pihenésre.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai