A luxus a témája a novemberi Business Klubnak

A Vendég&Hotel nagysikerű Gastro Design versenyének idei díjazottjai közül a legtöbb díjat a St. Andrea Wine&Gourmet Bár „söpörte be”, amellett, hogy az idei közönségszavazás győztese a Nyugati Pályaudvar közelében található borbár lett, egy arany és két ezüstérmet is átvehettek különböző belsőépítészeti és design kategóriában a bár tulajdonosai.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Most személyesen is meggyőződhetünk arról, hogy ez a nemrégiben megnyílt pesti vendéglátóhely nem véletlenül kapta a számos elismerést, ugyanis valóban exkluzív mind megjelenés, mind kínálatának koncepciója tekintetében.

A helyhez illően most kizárólag a luxus és a különleges témák közül válogattuk előadásaink témáit, és ezúttal kivételesen kérjük, kizárólag hazai topvendéglátóhelyek, ill. négy- és ötcsillagos szállodák, szálláshelyek vezetői, tulajdonosai, üzemeltetői jelentkezzenek programunkra.

Részletes programért és a jelentkezési lapért kattintson a Vendég & Hotel Business Klub hivatalos oldalára!

Időpont: 2015. november 16. (hétfő) 15.00 -18.00-ig

Helyszín: St. Andrea Wine&Gourmet Bár Eiffel Palace, 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

Egy házból vagy vendéglátóegységből egy fő részvételére számítunk, a második főtől 3.000 Ft/fő+Áfa részvételi díjat számítunk fel.

Jelentkezés: A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2015. november 11-ig faxon a +36-1430-4579-es faxszámra, illetve beszkennelve a kovacsa@vendeg.hu címre várjuk.

Forrás: Vendég & Hotel


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.