hirdetés
hirdetés

MUISZ elnökségi ülés a Bo33 Hotelben

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége 2016. január 25-én elnökségi ülést tartott, melyhez a helyszínt a Bo33 Hotel**** Family & Suites biztosította.

hirdetés

Az ülés előtt az elnökségi tagok megtekintették a 2015 áprilisában átadott szállodát, és Péter Zsuzsa értékesítési igazgató rövid prezentációban mutatta be a Bo33 Hotel**** Family & Suites és a Bo18 Hotel***Superior szállodák szolgáltatásait.

Az elnökségi ülésen dr. Erdei Bálint elnök beszámolt az elmúlt időszak eseményeiről, többek között arról, hogy a vártnál is nagyobb az érdeklődés a MUISZ áprilisi tunéziai közgyűlésére. További fontos témája volt az ülésnek a MUISZ-stand megjelenése az Utazás kiállításon, amelyhez eddig 15 iroda csatlakozott.

Erdei Bálint kiemelte, hogy a MUISZ-vacsorák népszerűsége töretlen, a következő vacsorára a MAZEL TOV étteremben kerül sor február 9-én, melynek kiemelt témája lesz Izrael bemutatkozása mellett dr. Csépa Balázs, a MUISZ jogi szakértőjének előadása: „A Best-Reisen ügy tanulságai – hogyan csökkenthető az utazási irodák anyagi felelőssége?”, valamint az utazási irodákat érintő békéltető testületi eljárások.

Az elnökség egyeztetett a közeljövőben induló MUISZ médiakampány részleteiről is, amelyben arra is igyekeznek felhívni az utazók figyelmét, hogy csak az MKEH-nál bejegyzett, tevékenységi engedéllyel rendelkező utazási irodával utazzanak.

Szó esett továbbá két, szervezés alatt álló study tour-tervről (Grúzia és Albánia) is, melyekre várhatóan tavasszal kerülne sor.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai