hirdetés
hirdetés

Nem lesz Utazás kiállítás Veszprém megyében

A Balatontipp.hu információi szerint az idén elmarad a Veszprémi Megyei Utazás kiállítás, ezzel megszakad a turisztikai vásár 17 éves története, a rendezvény nem érheti meg a felnőtt kort. 

hirdetés

Az első kiállítást az akkor még működő Veszprém Megyei Turisztikai Hivatal 1998 áprilisában rendezte meg öt ország negyvenegy kiállítójával és a megyében működő tizenegy Tourinform iroda standjával a Veszprémi Egyetem Aulájában. A kiállítás - amelyet hagyományosan a húsvét utáni héten rendeztek meg minden évben - a fénykorában két szintet zsúfolásig megtöltött az egyetemi aulában.

A két napon át ingyenesen nyitva tartó vásárt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szánt szabadidős programok egészítették ki ugyancsak ingyenesen. Miközben sok hasonló kiállítás az ország nagyobb városaiban már évekkel ezelőtt megszűnt, a veszprémit minden évben hasonló feltételekkel tartották meg, csak a helyszín került át a Lovassy tornacsarnokába. Az sem jelentett változást, hogy a megyei önkormányzat időközben felszámolta a turisztikai hivatalt. Az önkormányzati hivatalban maradt szakemberek így is évről-évre sikeresen megszervezhették a rendezvényt egészen mostanáig. Pedig tavaly és tavalyelőtt még konkurenciát is kaptak az általuk bejáratott időpontra rátelepített Veszprém Expo-val. Az idén már az utóbbinak sem találtuk nyomát a Veszprémi Aréna rendezvénytervében. Az utóbbi években szerényebb körülmények között és megjelenéssel, de továbbra is sikeresen zajlott a kiállítás. 

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai