Ellopták a showt a balatoni fagylaltok

Ellopták a showt a balatoni fagylaltok 

A legnagyobb tömeg  nem a külföldi standok előtt, hanem egy balatoni fagylaltot kínáló kerékpáros hűtőkocsi körül alakult ki az Utazás+ kiállítás első napján.
A közelgő turisztikai idény biztos jele: nyit a Hungexpon az Utazás Kiállítás

A közelgő turisztikai idény biztos jele: nyit a Hungexpon az Utazás Kiállítás 

Pár éve elérkezett az online utazásfoglalás korszaka. Ennek tudatában, vajon van-e létjogosultsága egy, az utasokat közvetlenül, személyes találkozások alkalmával megszólító nagyközönségi kiállításnak?
Desztinációmarketing: a turisztikai szakkönyvek és a történetmesélés ereje

Desztinációmarketing: a turisztikai szakkönyvek és a történetmesélés ereje  

A 2024. február 22-25. között megrendezésre kerülő Utazás+ Kiállítás szervezői ingyenes szakmai konferencia várják az érdeklődőket.
Sok látogatót vonzott a horvát stand az Utazás Kiállításon

Sok látogatót vonzott a horvát stand az Utazás Kiállításon 

A február 23 - 26. között Budapesten megrendezett eseményen egy 12 m2-es standon ismerkedhettek a látogatók a horvát turisztikai kínálattal.
Madagaszkár a világ 5 bakancslistás látnivalója között

Madagaszkár a világ 5 bakancslistás látnivalója között 

Az Utazás kiállítás díszvendégeként kiállító Madagaszkár már egymást követő 6. évben nyerte el a World Travel Awards elismerését, mint az Indiai-óceán vezető zöld úti célja, a Forbes magazin pedig 2023-ban a világ top 5 felkeresendő úti céljai közé sorolja a szigetországot.
Megnyílt a 45. Utazás Kiállítás

Megnyílt a 45. Utazás Kiállítás 

A budapesti Hungexpón megkezdődött a magyar és nemzetközi utazási szakma hagyományos tavaszi seregszemléje 34 ország és 100 kiállító részvételével.
Hurrá, utazunk! Középpontban a víz, a természet

Hurrá, utazunk! Középpontban a víz, a természet 

A Duna, a Balaton, a természet szeretete, fenntarthatóság, bringázás, ligetek – ezek az idei, február 23-26. között megrendezésre kerülő Utazás kiállítás fő hívószavai. Amelyről Tihanyi Klára, a Hungexpo stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója tájékoztatta a meghívottakat február 13-án. 
Hungexpo: 27 ezren látogattak ki az Utazás 2022 kiállításra

Hungexpo: 27 ezren látogattak ki az Utazás 2022 kiállításra 

Sikeres hetet zárt a Hungexpo: március 3-6. között 27 ezren látogattak ki a 44. Utazás és a 30. Budapest Boat Show kiállításra a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.
A csacsa, a hacsapuri meg a csurcsela

A csacsa, a hacsapuri meg a csurcsela 

A posztszovjet köztársaságot eddig többnyire Moszkván keresztül lehetett megközelíteni, ahová most a repülés nem ajánlott. Mégsem mondta le részvételét Grúzia – maradjunk most a hagyományos magyar elnevezésnél – a Hungexpo-n március 3-án nyílt Utazás kiállításon. Idén az ország egyik legszebb régióját, az Ajara autonóm köztársaságot helyezik előtérbe a Budapestre érkezett szakemberek.
Megnyílt a 44. Utazás kiállítás

Megnyílt a 44. Utazás kiállítás 

Ünnepélyes keretek között megnyílt csütörtökön Budapesten a Hungexpo H pavilonjában a 44. Utazás kiállítás.

Egyiptom először díszvendég az Utazás kiállításon 

Ennek megfelelően a magyarok kedvelt üdülőhelye egy méreteiben is egyedülálló, felettébb látványos, Luxor főbejáratát idéző standdal van jelen a megújult Hungexpón.

Márciusban Utazás Kiállítás 

Hazánk első számú turisztikai kiállítása a 44. alkalommal várja az utazás szerelmeseit a megújult Hungexpo-n. (X)

Utazás Kiállítás: idén törölve 

Az alábbi közleményt juttatta el partnereihez a programot szervezők nevében a kiállítás igazgatója, és kereskedelmi vezetője.

Az Utazás Kiállítás zavartalanul "üzemel" 

Az előzetes terveknek megfelelően megtartják az Utazás kiállítást és a Budapest Boat Show-t.

Erősödik az Utazás Kiállítás 

Magyarország első számú turisztikai kiállítása jelentősen erősödött mind kiállító, mind látogatószámban, és úgy látszik, ez 2020-ban is folytatódik.

Huszonhatodszor is Miskolcról indultunk világgá 

Miskolcon már huszonhatodik alkalommal rendezték meg a régió legnagyobb idegenforgalmi rendezvényét, az utazás kiállítást március 8-én és 9-én az ITC székházban. A kiállítás külföldi díszvendége a Kanári-szigetek, a belföldi díszvendég a Kolorcity-Kazincbarcika volt.

Több embert vonzott a párosítás 

A vártnál nagyobb bővülés és következetes építkezés. Ez jellemzi a nemzetközi és a hazai turizmust, és ez a két tényező határozta meg a most véget ért 42. Utazás kiállítást is, amely a tavalyinál lényegesen több látogatót fogadott. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba 30 ország 300 kiállítója hozta el idei újdonságait. Magyarország első számú turisztikai kiállításának középpontjában az aktív kikapcsolódás és a kaland állt. Sikerrel debütált az új párosítás: az Utazás és a Budapest Boat Show kiválóan egészítették ki egymást.

Független utazók fesztiválja a hétvégén 

2019. február 23-24-én már 8. alkalommal szervezik meg a Járatlan Utakon Fesztivált Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvényét. "Az eseményen több mint 70 előadás és kerekasztal-beszélgetés lesz utazásról a 2 nap alatt 6 teremben a Hungexpo Utazás kiállításának társrendezvényeként egy saját pavilonban" – tudtuk meg Vándorboytól aki a rendezvénysorozat létrehozója és főszervezője.

Már csak a héten lehet jelentkezni! 

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) társkiállítók jelentkezését várja a Hungexpon, 2019. február 21-24. között megrendezésre kerülő Utazás kiállításra.

Menjünk világgá! Utazás kiállítás Miskolcon is 

Miskolcon már huszonötödik alkalommal rendezték meg a régió legnagyobb idegenforgalmi rendezvényét, az utazás kiállítást, március 9-én és 10-én az ITC székházban.

Harmincezren a 40. Utazás kiállításon 

A 40. Utazás kiállítást március 2. és 5. között csaknem 30 ezer látogató kereste fel.

MUISZ: kollektív stand és tunéziai együttműködés az Utazás kiállításon 

Hasonlóan a tavalyi évhez, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége idén is kollektív standdal vett részt az Utazás 2017 kiállításon.

Halad a Green Holidays 

Nagyszabású akcióval indítja a szezont a Green Holidays az Utazás kiállítás ideje alatt.

Élénkülő érdeklődés, bővülő kapacitások: lendületben Tunézia 

Tunézia újra a régi - ez lehetne a mottója az ország megjelenésének az Utazás kiállításon, hiszen két év kihagyás után idén újra önálló standdal vesz részt a desztináció a turisztikai vásáron.

23 ország, 300 kiállító: megnyílt az Utazás kiállítás 

Megnyílt az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2017 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 23 országból több mint 300 kiállító kínálatából válogathatnak a látogatók vasárnap estig.

Egy nap múlva nyit az Utazás kiállítás 

Már csak egy nap van hátra a turisztikai szakma szezonnyitó rendezvényéig. Az Utazás kiállítás idén 2017. március 2-5. között várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Attrakciófejlesztés, sport és kultúra - Budapest az Utazáson 

A Főváros képviseletében – az előző évekhez hasonlóan – az Utazás kiállításon idén is a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) mutatja be Budapest széles kulturális és turisztikai kínálatát, családi és városnéző programjait, valamint a minőségében és kínálatában is megerősödött magyar gasztronómia választékát. 

Az idén felépítik a Vörös teret a Hungexpón 

Az idén 40 éves születésnapját ünneplő Utazás kiállítás szervezői sok téren megújulást ígérnek. Néhány dologban, így például a szakmai programok tekintetében azonban ragaszkodnak az elmúlt években kialakult gyakorlathoz, mely tagadhatatlanul sikert hozott és növekedési pályára állította az Utazás kiállítás szakmai vonalát.

Két hónap múlva kezdődik a berlini ITB 

Idén március 8. és 12. között rendezik meg Berlinben az Internationale Tourismus Börsét, a világ legnagyobb turisztikai vásárát.

155 ezer látogatót várnak az utrechti turisztikai vásárra 

Néhány napon beül megnyitja kapuit a legnagyobb holland turisztikai kiállítás, a Vakantiebeurs Utrechtben.

A hajózás áll a miskolci utazás kiállítás fókuszában 

2017. március 17-18-án 24. alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá..!” Utazási kiállítás.

Utazás kiállítás 2017 - fókuszban Oroszország és az Y-generáció 

Az aktív turizmus és a fesztiválturizmus áll majd a 2017. március 2-a és 5-e között rendezendő Utazás kiállítás középpontjában. A HUNGEXPO egyik legsikeresebb kiállítása jövőre a hagyományos utazóközönség mellett az Y-generációt célozza meg.

„Nem harcolni jöttünk” 

Első ízben az Utazás kiállításon találkozhatott a szakma és a nagyközönség egy új brit-román hátterű utazásszervező, a Christian Tour munkatársaival, amely március 7-én nyitotta meg budapesti irodáját a Rákóczi úton.

Több mint 35 ezren az Utazás kiállításon 

Idén is több mint harmincötezren látogattak ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba a 39. alkalommal megrendezet Utazás kiállításra, amelyen március 3. és 6. között 28 ország 399 kiállítója vett részt - közölte a Hungexpo Zrt.

A Nyugat-Dunántúlra terelnék a lengyel turistákat 

Az elmúlt évi eredmények kiértékelése és az idei év felkészülése zajlik most - mondta az Utazás kiállítás nyugat-dunántúli standján munkatársunknak Tama István. A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság vezetője elmondta, hogy idén a régió a legtöbb társkiállítóval jelent meg a vásáron. 

Többet költünk Szlovákiában, mint a csehek 

Sok érdeklődő állt meg az Utazás kiállítás Szlovákiai standján, lapozgatták a térképeket, válogattak az utazások közül. Van miből, a szomszédos ország számtalan lehetőséget kínál kikapcsolódásra, sportolásra, nyaralásra. Hogy milyen újdonságok vannak, miért és hogyan utazzunk Szlovákiába, arról sajtótájékoztatón számolt be Sonja Jelinkova, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti képviseletének vezetője, aki bemutatta Marta Kucerovát, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal elnökét.

Fókuszban Kína és Budapest az Utazás kiállítás szakmai programjain 

Idén március 3. és 6. között rendezik meg az Utazás kiállítást a Hungexpo területén, és a hagyománytól eltérően most két szakmai nappal is várják a látogatókat – csütörtökön és pénteken. Sőt, egy szakmai esemény még szombaton is lesz. Íme, a programok listája.

Brazília 150 négyzetméteren 

Az idei Utazás kiállítás kulturális díszvendége, Brazília 150 négyzetméteres pavilonnal, táncbemutatóval és kóstolókkal várja a látogatókat.

Rio de Janeiróba nyerhet álomutazást 

Rio de Janeiro-i álomutazás a főnyeremény az idei Utazás kiállításon.

Szenegáli utazási nyeremény az Afrika Expón 

Keveset hallunk, keveset tudunk Szenegálról, erről a csodálatos kultúrával, gyönyörű világörökségi helyszínekkel és pompás madárvilággal rendelkező nyugat-afrikai óceánparti országról. Magyarországon az Utazz Afrikába Utazási Iroda szinte az első és egyedüli, aki Szenegál kiemelt turisztikai desztinációként tartja számon.

Új koncepcióval jelenik meg Franciaország Berlinben 

A márciusi, berlini ITB-n ismét jelen lesz Franciaország, idén azonban a megjelenés új formáját választották.

Utazás kiállítás - A turizmus szezonnyitó rendezvénye 

Az Utazás kiállítás 2016. március 3. és 6. között 39. alkalommal várja színes utazási kínálattal és szakmai programokkal a látogatókat.

Selyemút, pandák, metropolisok 

A selyemútra csábító plakátok lepték el a minap Budapestet – a reklámkampányt az Utazás kiállítás díszvendége, Kína rendelte meg, amely február végén regionális turisztikai képviseletet nyitott a magyar fővárosban. Ebből az alkalomból beszélgettünk Liu Cheng úrral, a CNTA-iroda igazgatójával.

Szerdától regisztrálhat az Utazás kiállítás szakmai napjaira 

Február 24-én, szerdán indul a regisztráció és szakmai jegyvásárlás az Utazás kiállítás szakmai programjaira.

Utazás 2016: 28 ország 350 kiállítója az idei expón 

Az Utazás kiállítás idén 39. alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2016. március 3-6. között várja a nagyközönséget és a szakma képviselőit. A kiállítást beharangozó sajtótájékoztatót február 23-án, kedden a Vigadóban rendezték meg.

Turisztikai Csúcstalálkozó lesz az Utazás kiállításon 

Március 5-én - az Utazás kiállítás ideje alatt - a Hungexpo területén tart turisztikai csúcstalálkozót a KKVHÁZ, a kerekasztal-beszélgetésen problémafelvetéseket és megoldási javaslatokat várnak a szakma képviselőitől.

Szenegáli miniszter és sztárfellépők az Afrika Expón 

Szenegált a Teranga, azaz a vendégszeretet országaként tartják számon. Kedves emberek, változatos kulturális programok, fantasztikus látnivalók, felejthetetlen élmények várják az év 360 napján napsütötte óceánparti országba utazókat.  A 2016. március 3-6. között az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényén, az V. HTCC Afrika Expo és Vásáron fentiekből csak a napsütés nem lesz garantált, az összes többi élményelemből nem lesz hiány!

November 30-án jár le az Utazás kiállítás kedvezményes előjelentkezési határideje 

Mozgalmas év elé néz az Utazás kiállítás összes kiállítója és látogatója. 2016-ban mind a szakmai, mind a nagyközönség programok tekintetében nagyszabású növekedés várható. A november 30-ig jelentkezők még 15 % kedvezménnyel foglalhatnak helyet a pavilonban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!