hirdetés
hirdetés

Nincs Mercedes Suzuki áron

- szólt az érv a Royal Caribbean Cruises (RCC) ár-érték arány mellett a cég hazai képviselőjének szerdai katalógusbemutatóján. A hajótársaság 2013-14-ben olyan újdonságokkal jelenik meg a piacon, mint Omán, Dubai.

hirdetés

Az esemény jelentőségét emelte, hogy jelen volt a térségünkért felelős londoni értékesítési igazgató, aki tájékoztatott, hogy a válság ellenére az üzletmenet kielégítő, köszönhetően a megjelent viszonteladóknak is - mutatott a hallgatóság felé. Az árakról szólva elmondta: még ha az könnyebb is, az RCC nem az árakkal akar versenyezni, hanem a szolgáltatás színvonalával. „Aki szeret Rolls-Royce-on és Mercédeszen járni, az ne Suzuki áron akarja azt” - mondta Nemes Horacek Márta, a Tengerjáró Utazási Iroda ügyvezetője.Jóllehet, idén európai vizeken kevesebb - 12 helyett 9 - hajó szeli majd a habokat, egyes útvonalakon több helyen lehet majd fedélzetre szállni. Barcelonai indulású utakra Toulon-ban és Nápolyban is be lehet csatlakozni. A Navigator hajó római indulása után még Messina-ban is be lehet szállni. A Splendour hajóra görög szigetkei útjai némelyikére Bariban nincs, de Velencében van beszállás. Erősít az RCC észak-európai útjain 2013 májusától koppenhágai és amszterdami indulásokkal.

Január végén startolnak az Ománt is útba ejtő dubaji utak 5 és 7 éjszakás időtartammal. A Távol-Keleten pekingi és sanghaji indulással január 3-án indul az RCC szezonja. Már novembertől nekivágnak a 7-17 éjszakás ausztrál és új-zélandi utak. Öt hajóval bonyolítják az alaszkai utakat, mely 7 éjszakával egyirányúak illetve körutak formájában vásárolhatók. Galapagos a cég kisebb, expedíciós hajójával egész évben megy. Ahogy a Karib-szigetek is 4 hajóval.

A katalógusbemutató során felhívták a figyelmet a tengeri hajóutak MICE számára szóló előnyeire, mint a szárazföldi incentive-utakkal szembeni kedvezőbb ár-érték arány. Akár 30% is spórolható így - hangzott el.

Ügynökök számára érdekes az XML-adatbázis megújulása. Két kattintással 2014-ig a teljes adatbázis teljes körű magyar leírással elérhetővé válik. A tárgynapi árak 4 órás frissítéssel kerülnek fel az adatbázisba.

Legyél te is admirális! címen indít a cég interaktív online tréninget a viszonteladók számára, melynek során a csoporthoz tartozó Azamara, Celebrity Cruises és az RCC flottáiról mindent megtudhatnak tematikus blokkok szerint.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai