hirdetés

Oscar díjeső a Hotel Parlamentben

A nyitás percétől különleges és mással össze nem téveszthető módon várja vendégeit a pesti Hotel Parlament, miért pont 10 éves születésnapját ünnepelte volna a megszokott sémák szerint? Nem is tették.

hirdetés

Pattogatott kukorica, fekete estélyi öltözet a fiúkon, lányokon, mindegyik házigazdán valami narancsszín is – ennek később még lesz jelentősége. Az épp a napokban harmadik szállodáját megnyitó Continental Group ügyvezetője, Flesch Tamás, és a cég marketing-sales-pr igazgatója (civilben Tamás felesége), Patakfalvi Réka hívta meg március 17-én üzleti partnereit Oscar díjátadóval egybekötött estére első házukba, az épp 10 éve megnyitott Hotel Parlamentbe.

Patakfalvi Réka és Flesch Tamás
Patakfalvi Réka és Flesch Tamás

Félreértés ne essék, valóban osztottak kis Oscar szobrocskákat különféle kategóriák alapján üzleti partnereiknek, Tamás meg is jegyezte, örül annak, hogy a díjazottak nem kezdték el felsorolni, ki mindenkinek köszönik a díjat – ahogy azt a valódi gálán teszik a díjazottak...

Nemcsak partnereiknek kedveskedtek egyéni ajándékkal a házigazdák, hanem vendégeiket is kitüntették azzal, hogy mindössze 5 hétig tartó bezárás árán mind a 65 szobát a házban teljes mértékben felújították, átalakították egy sikeres spanyol belső építészhölgy letisztult stílust és egyben elegáns otthont megteremtő tervei alapján. Fehér, bézs, narancs az alapvető színvilág a szobákban, az ágyazási mód maradt a vendégek által már ismert olasz stílusú, a világos organza függönyök és a rafináltan elhelyezett tükrök segítségével pedig „növelték a teret” a szobákban, miközben a régebbi, a nyitáskor még nagyon divatos és trendi minimal stílust most egy sokkal elegánsabbra cserélték.

A Continental Group management-je
A Continental Group management-je

Korábban már a ház közösségi tereit is felújították, a szobák jelenlegi teljes átalakításával (csak a fürdőszobák vannak még hátra), olyan, mintha egy új szálloda jött volna létre.

A partin a március 1-én megnyílt Moments Hotel Bistro Fine elnevezésű, utcáról is látogatható gourmet helye is bemutatkozott – nagy sikerrel.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai