hirdetés
hirdetés

Regisztrált TDM szervezetté vált a Békéscsabai Turisztikai Egyesület

Sikeresen teljesítette a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghatározott szakmai követelményeket a Békéscsabai Turisztikai Egyesület, és immár regisztrált helyi szintű Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) Szervezetként működik.

hirdetés

Feladatai közé tartozik a turisztikai információszolgáltatás és marketing mellett a helyi turizmust érintő termékfejlesztés segítése is. A TDM irányelveknek való megfelelés érdekében a Békéscsabai Turisztikai Egyesület és Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata között létrejött megállapodás nyomán az idei évtől a helyi Tourinform iroda az Egyesület fenntartásába került.

Ezzel párhuzamosan február 1-jétől új helyre költözött, és Békéscsaba főterén, a Szent István tér 8. szám alatt várja az érdeklődőket. Tevékenységei között továbbra is megtalálható a jegyértékesítés, turisztikai információnyújtás, ingyenes belföldi kiadványok, ajándéktárgy értékesítés és kerékpárkölcsönzés.

Telefonszám: 66/441-261

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. www.turizmus.bekescsaba.hu

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk