hirdetés
hirdetés

Szakmai programok és kirándulás

Formabontó partnertalálkozóra, szakmai programokkal körített grazi kirándulásra hívta 30 ügynöki partnerét a Ruefa Utazási Iroda december 7-én. 

hirdetés

Az út során volt idő arra, hogy Bartha Gabriella cégvezető tájékoztassa a meghívottakat többek között arról, hogy idén a cég bevétele ismét nőtt, és azt is elmondta, hogy az európai uniós jogharmonizációnak megfelelően a német és osztrák tour operatorok az általuk szervezett csomagtúrák esetében teljes felelősséget vállalnak. 

A Ruefa az elmúlt sikeres évek hatására, a trendeknek megfelelően felújította és modernizálta irodáit: Győrben teljes átalakítás történt, míg Szombathelyen és Budapesten kisebb "ráncfelvarrás". A következő nagy projektjük eredményeként a jövő év elején megnyitják a mosonmagyaróvári irodájukat. Szakmai téren idén kínálatbővítés történt a Ruefa árualapjában, újabb tour operatorok útjait foglalják, mint például: Bucher, VTO, XLMX.

Grazban Michael Lettner, a TUI Österreich képviselője mutatta be a TUI téli és nyári újdonságait és új szállodamárkáit, majd elérkezett az idő a grazi adventi vásár megnézésére, és forralt bor kóstolásra is. Grazban nem egy nagy központi adventi vásár van, hanem az óváros szűk sikátoros utcái közötti apró tereken található a kirakodó vásár.

fotó: Bódi Ágnes

A vállalkozókedvűek megcsodálták a Mura folyó és az óváros felett magasodó meredek, erdős Schlossberget, amely a város egyik legnépszerűbb kirándulóhelye páratlan kilátással a város ódon háztetőire. A Schlossbergplatzról induló látványos lépcső egy sziklahasadékban vezet az Uhrturm (Óratorony) alá. Így nem lehetett kihagyni Graz szimbólumát, a város minden részéről jól látható, jellegzetes Óratoronyot (Uhrturm) sem. 

A hazaúton a szerencsések ETI utalványokkal gazdagodhattak. Talán az idei utazás sikerére való tekintettek jövőre már két napos lehet a találkozó.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai