hirdetés
hirdetés

Szereti Párizst? Két kattintással támogathatja

A Francia Idegenforgalmi Hivatal, az Atout France a #ParisWeLoveYou kampány egyik fő nagykövete.

hirdetés

Egy hónappal a drámai párizsi eseményeket követően, mely érzelmileg és gazdaságilag is érzékenyen érintette Franciaországot, egy nagyszabású kampány indult, melynek célja Párizs vonzerejének megerősítése, nem csupán a párizsiak és a franciák számára, hanem a külföldi turisták felé is.

A kampány két fő üzenete:

  • Párizs örökké Párizs marad és várja Önt!
  • A Párizs iránti szeretetünk időtlen.

Most támogathatja Párizst csupán 2 kattintással:

Kattintson a parisweloveyou.com honlapra és jelentkezzen be a Facebook vagy Twitter fiókján keresztül! A #ParisWeLoveYou kampány támogatóinak profilképe megjelenik az arcok mozaikjában.

A kampány folyamán a #ParisWeLoveYou hashtag fizikai formát is fog ölteni. Párizs egyik szimbolikus helyszínén állítanak majd fel egy hatalmas objektumot, melyet a kampányt támogató felhasználók képei borítanak majd.

További információ: www.parisweloveyou.com

(forrás: Atout France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk