hirdetés
hirdetés

Tamás László a Debrecen Airport járatfejlesztési igazgatója

A 41 éves légügyi szakember 2013 decemberétől járatfejlesztési tanácsadója volt a Debrecen Airportnak, 2014 decemberétől járatfejlesztési igazgatóként dolgozik főállásban.

hirdetés

2010 és 2013 között csaknem 3 éven keresztül a Qatar Airways magyarországi kereskedelmi csapatát vezette, ezt megelőzően Tamás László felelt Európa legnagyobb diszkont légitársaságánál, a Ryanair központjában az értékesítési és marketingaktivitásokért Írországban és az Egyesült Királyságban, valamint Közép-Kelet Európában.

A szakember 2006 és 2009 között a Lufthansa csoportnál, az LH Technik és Passage-nál töltött be értékesítési illetve marketing és pricing manageri pozíciókat.

Tamás László légügyi karrierjét Közép-Kelet-Európa legnagyobb low-cost légitársaságánál, a Wizzairnél kezdte, ahol az új desztinációkért felelt illetve airport development manageri munkakört töltött be.

Tamás László a Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalmi szakán végezte tanulmányait, MBA-t a Debreceni Egyetemen szerzett.

Új pozíciójában legfontosabb feladata, hogy a kelet-magyarországi turizmust új légi járatokkal felturbózza valamint a repülőtér katalizátor hatását a régió gazdaságára továbberősítse.

A szakember a debreceni televíziónak nyilatkozott terveiről:

Dehir - Esti Közelkép 2015-01-30

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai