hirdetés
hirdetés

Tegye magát próbára Miskolcon!

Harminchat akadály nehezíti azt a négyezer négyzetméter alapterületű kalandparkot, amelyet csütörtökön adtak át Miskolcon, a Kemény Dénes Sportuszoda közvetlen közelében.

hirdetés

A kalandpark ma már nem egy divatos "játszótér", hanem egy olyan oktatási akadálypályák halmaza, amely a felhasználó fizikális, mentális, szociális, érzelmi fejlődését szolgálja - hangzott el a létesítmény átadásán.

A nyolcmillió forintba kerülő park négy hónap alatt készült el, a beruházást saját forrásból valósította meg a miskolci önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt.-hez tartozó Miskolci Sportcentrum Kft.

A cég tervei szerint évente 2-3 akadálypályával bővítik a parkot, amely a közeli domboldalnak köszönhetően akár lehetőséget is adhat egy műanyag tanuló-sípályához, az uszoda melletti lépcsős, teraszos területen pedig egy szabadtéri koncertszínpadot is kialakíthatnak, a park ugyanakkor alkalmas lesz vállalati szabadidős rendezvények, családi napok, főzőversenyek, majálisok megrendezésére is.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk