hirdetés
hirdetés

Új értékesítési képviselete van az EVA Air-nek

A Tajvan-i központú légitársaság az Eva Air, a CEAS –Central European Aviation Solutions Kft magyarországi irodáját választotta az értékesítési és marketing feladatok ellátására.

hirdetés

A légitársaság bécsi irodájának képviseletében megjelent: Edward Ho. Herbert Hsieh és Philipp Wagner. Edward Ho az Eva Air Közép- és Kelet-európai régió igazgatója hangsúlyozta, hogy bízik a hosszú távú sikeres együttműködésben. Az EVA Air légitársaság magyarországi sales és marketing menedzsere Gyuricza Boglárka.

EVA Air – Tajvan prémium légitársasága

Az EVA Air Tajvan magánkézben lévő légitársasága, melyet a világ egyik legnagyobb tengeri szállítmányozó cége, az Evergreen Group alapított 1989-ben.

A légitársaság központja Taipeiben van, fő repülőtere a tajvani Taouyuan repülőtér, mely Tajvan északi részén található. Az Eva Air SkyTrax 5 csillagos besorolással büszkélkedhet, továbbá a „AirlineRatings” beválasztotta a 2019-es év világ legjobb légitársaságai közé.

A magyar utazók számára a cég legfontosabb útvonala a Bécs- Bangkok-Taipei járat, mely hetente négyszer közlekedik kedd, szerda, péntek és szombati napokon, mindkét irányban leszállnak Thaiföld fővárosában, Bangkokban így sok magyar utazó választja a légitársaságot, hogy kényelmesen és elfogadható áron jusson el Thaiföldre, mely hosszú ideje az ázsiai utak legkedveltebb célpontja. A légitársaság hétfő, csütörtök és vasárnapi napokon közvetlen Taipei járatokat is üzemeltet Bécsből.

A légitársaság a világ 68 városába közlekedik, 83 repülőgépből álló flottát üzemeltet, meghatározó típus Boeing 787, Boeing 777, az Airbus 321 és 330. 2022 végéig pedig összesen 24 darab Dreamliner repülőgépet állít forgalomba.                                 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai