hirdetés

Új ételszállító a hazai piacon

A vállalkozás nemzetközi szinten LifeBox néven vált ismertté, hazánkban FrissBox néven kerül bevezetésre, és egészséges ételeket szállít - értesült testvérlapunk, a Kreatív.

hirdetés

„A FrissBox az egészség és a finom ízek szeretetéből született. Többféle menüt kínálnak, így megfelelve a különböző igényeknek és életmódnak. Az ételek kizárólag friss alapanyagokból készülnek, a menük 28 napig nem ismétlődnek, egész napra 5 különböző fogást biztosítva (reggeli, snack1, ebéd, snack2, vacsora).  Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, csomagolásaiktól például a védett fák, erdők biztonságban is maradnak” – mondta Sass Dani, gasztroszakértő, egyben a cég bevezető kampányáért felelős Armadillo kreatív igazgatója, az influencer üzletág vezetője.A márka magyarországi (jelenleg budapesti) bevezetését az Armadillo influencer tevékenységgel 2021. június óta segíti, amióta megkezdték az ételkiszállítást Budapesten.

Az elmúlt 4 hónapban mikro és makro influencerek követőit célozták Instagram és Facebook posztokkal,  storykkal, amelyeket Youtube videókkal támogattak, szeptembertől pedig 8 ismert magyarországi influencerrel folytatódik a FrissBox influencer kampánya.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai