hirdetés
hirdetés

Újabb tel-avivi járatokat indít a Wizz Air

A Wizz Air hamarosan három új útvonalat indít a Ben Gurion Nemzetközi Repülőtérről, közölte lapunkkal a légitársaság. 

hirdetés

A litvániai Vilniusból és a lengyelországi Katowicéből október végén, míg Kolozsvárról november végén indul el a tel-avivi járat. A Wizz Air Vilniusból és Kolozsvárról kezdetben hetente kétszer repül Izraelbe, Katowicéből pedig heti három járat indul.

Célállomás Indulás Napok
Vilnius (Litvánia) október 27. szerda, vasárnap
Katowice (Lengyelország) október 29. kedd, csütörtök, szombat
Kolozsvár(Románia) november 24. szerda, vasárnap

A 2012 decemberében indult budapesti és bukaresti útvonalak sikere alapján a vilniusi, a katowicei és a kolozsvári új szolgáltatással kapcsolatban is hasonló lelkesedésre számítunk a helyi utazóközönségtől - kommentálta a járatnyitást Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk