hirdetés

Fedezzük fel együtt Magyarországot?

Hazánk az egyetlen az actb bécsi incoming szakvásár (kitessékelt) közép-európai államai közül, amely mintegy utolsó tusként felajánlotta, hogy budapesti, gödöllői és balatoni programot is magában foglaló study tourt szervez az actb résztvevőinek a bécsi rendezvény után.

hirdetés

Hetvenketten érkeztek január 24-én hozzánk, a főként buyerekből és újságírókból álló csoport tagjait négy és ötcsillagos fővárosi hotelekbe szállásolják el a három nap folyamán. Elgondolkodtató egyébként, hogy pl. az egyik legnagyobb tengerentúli utazásközvetítő cég képviselőjét egy elég régi hotelben helyezik el, és arra sem figyeltek oda igazán a szervezők, hogy pl. egy Indiából érkező újságírót, valamint utazási iroda tulajdonost helyhiány okán egységesen utasítottak el. Pedig ilyen távoli, és egyre fontosabb küldő országok szakmai képviselői amúgy igencsak nehezen jutnak át az öreg kontinensre, ha pedig már itt vannak, külön nyereség, ha egy bécsi program okán hozzánk is ellátogatnának. Az is érdekes, hogy
szerepel olyan programpont az összeállított ajánlatban, amelyben azt a helyet elfelejették értesíteni a szervezők, ahová 72 idegen, idegenvezetőkkel ellátogat a 3 nap valamelyikén. Az országunkba most érkező szakmai látogatókról pénteken külön tudósítást közlünk majd.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az eddigi foglalási adatok alapján hogy látják az idei évet?

Kiadónk társoldalai