hirdetés

A fesztivál elmarad, de senki nem marad kürtöskalács nélkül

Kürtőskalács Fesztivál helyett Tematikus kürtőskalács-hétvégékkel készül az erdélyi finomság rajongóinak a Vitéz Kürtős csapata

hirdetés

Augusztus 15-től a Kürtőskalács Fesztivál ínyenc attrakciói az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdában elevenednek meg: Glutén- és Tejmentes Hétvége, Vegán Hétvége, Ínyencségek Hétvégéje és minden, mi szem-szájnak ingere… „ néven.

Az idei évben a járványhelyzet okozta korlátozó intézkedések miatt az októberi Kürtőskalács Fesztivált ugyan nem tudják megtartani a megszokott körülmények között a szervezők, de szeretnék, ha más formában mégis találkoznának a Fesztivál különlegességeivel a kürtőskalács kedvelői.

Ezért augusztustól egészen október végéig különféle tematikus hétvégékkel örvendeztetik meg az erdélyi finomság rajongóit.

A program helyszíne pedig az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda lesz a Városligetben.”,  mondja András Tünde, a Kürtőskalács Fesztivál rendezvényigazgatója.

„Augusztus elején már szerveztünk egy GM és TM Hétvégét, glutén-, laktóz-, tejfehérje-, és tojásmentes kürtőskalácsainkkal vártuk az érdeklődőket. Mivel ez az alkalom rendkívül népszerű volt és sok pozitív visszajelzést kaptunk, arra gondoltunk, hogy idén újragondoljuk a Kürtőskalács Fesztivált, és ha mi nem is mehetünk a közönséghez, akkor házhoz hozzuk a Fesztivál különlegességeit. A GM és TM Hétvégén túl készülünk Vegán és Bio Hétvégével, Különleges Ízek és Ínyencségek Hétvégéjével és egyéb tematikus napokkal”, teszi hozzá Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezető igazgatója. 

(forrás: Just Creative)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint lesznek újabb bértámogatási intézkedések?

Kiadónk társoldalai